Σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις στη Λάρισα 4 αθλητές του ΚΟΑ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 00:07

Σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις στη Λάρισα 4 αθλητές του ΚΟΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται φέτος στη Λάρισα από 23 Απριλίου έως 2 Μαΐου και συνολικά λαμβάνουν μέρος 1060 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν 4 αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Η Πανταζάτου Ανδριάννα, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα εκτός Κεφαλονιάς και αγωνίστηκε στην κατηγορία Κοριτσιών U10, έπαιξε σε τρεις συνολικά προκριματικούς αγώνες κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Τόλης Γιώργος ο οποίος συμμετείχε σε μονό και διπλά αγοριών U12 και κατάφερε να περάσει στα κυρίως ταμπλό και των δύο κατηγοριών. Στα διπλά με συμπαίκτη τον Πρέντζα Φίλιππο της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων είχε μία νίκη φθάνοντας στους 16. Στο μονό αξίζει να σημειωθεί πως για την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό πέτυχε 4 νίκες στους προκριματικούς.

Ο Τζιβράς Διονύσης που στα προκριματικά της κατηγορίας αγοριών U14 είχε μία νίκη και έφθασε στους 64.

Καθώς και ο Τόλης Γιάννης που έλαβε επίσης μέρος σε δύο κατηγορίες μονό και διπλά αγοριών U16. Στα διπλά με συμπαίκτη τον Μπενετάτο Συμεών της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας πέρασε στο κυρίως 32άρι ταμπλό. Στο μονό πέρασε επίσης στο 64άρι κυρίως ταμπλό έπειτα από δύο νίκες στους προκριματικούς και μέτρησε ακόμη μία νίκη φθάνοντας στους 32. Στο δεύτερο του αγώνα και αφού στάθηκε πολύ καλά απέναντι στο νούμερο 3 της Ελλάδας η πορεία του διακόπηκε, κέρδισε όμως μια θέση ανάμεσα στους 32 καλύτερους της Ελλάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους γονείς τους, καθώς και τους προπονητές Κόμητα Γεράσιμο και Αντωνάτο Βύρωνα για τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητών μας. Επίσης ευχαριστεί θερμά την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη Μπόβολος Χαράλαμπος

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250