«Σπίτι μου, γλυκάκι μου»: Εντυπωσιακό concept διακόσμησης με γευστικές επιλογές... όλο γλύκα!


«Σπίτι μου, γλυκάκι μου»: Εντυπωσιακό concept διακόσμησης με γευστικές επιλογές... όλο γλύκα!

Από το Μάρτιο του 2013 λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το μοναδικό κατάστημα παραδοσιακών γλυκισμάτων "Σπίτι μου Γλυκάκι μου" στην Αθήνα.

Το εξαιρετικά οικείο concept καταστήματος που θυμίζει σπίτι, δημιουργήθηκε από τη διακοσμήτρια Τάμμυ Σιμάτου, με σκοπό να αναδείξει, μέσα από την αρχιτεκτονική του περασμένου αιώνα , τις γευστικές αξίες του χθες με μία φρεσκάδα που αποπνέεται από τις νέες ιδέες του σήμερα.

Τα παλαιωμένα ράφια γεμίζουν με γλυκά κουταλιού από το Άργος, ούζο από το Μεσολόγγι, πορτοκαλάδες από τη Χίο, λουκούμια από την Πάτρα και φυσικά μάντολες και ρομπόλα από την Κεφαλονιά, σε ένα χώρο που ξεπερνά τις προσδοκίες του επισκέπτη.

Χαρακτηριστικά της διακόσμησης είναι τα γήινα χρώματα, τα γύψινα σχέδια της οροφής, οι ρετρό ασπρόμαυρες ταπετσαρίες και το σκούρο ξύλινο δάπεδο, ενώ αίσθηση προκαλεί το μπαουλοντίβανο της βιτρίνας με τα φλοράλ μαξιλάρια.

Στο παλιό τραπέζι της γιαγιάς με τις κόκκινες καρέκλες και στις λευκές σιδερένιες της αυλής, μπορεί ο καθένας να απολαύσει όλες τις λιχουδιές, που θυμίζουν τα παιδικά του χρόνια, αλλά και να ξαναζήσει τις αναμνήσεις του, δοκιμάζοντας όλα τα γλυκά στο δικό του σπίτι.

Photo3Photo120140829100017Photo220140829100044Photo420140829100203

TAMMY CARD FINAL0

TAMMY CARD FINAL1