Αργυρός ο Κεφαλονίτης Βαγγέλης Σιδέρης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Chania Open

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 08:59

Αργυρός ο Κεφαλονίτης Βαγγέλης Σιδέρης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Chania Open

Το Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο κεφαλονίτης αθλητής Βαγγέλης Σιδέρης αγωνιζόμενος, μαζί με το συμπαίκτη του , Κόλα Αντιόλ, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley που διεξήχθη από τις 31 Μάϊου έως τις 2 Ιουνίου στα Χανιά.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , με τη συμμετοχή - ρεκόρ 82 ομάδων, οι οποίες αγωνίστηκαν σε 86 αγώνες για την ανάδειξη του τελικού νικητή, και την ένθερμη υποστήριξη του χανιώτικου κοινού που έδωσε το παρών γεμίζοντας τις κερκίδες.

Ο Βαγγέλης, 23 ετών, ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με το άθλημα, τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ συγκαταλέγεται πλέον και στην εθνική ομάδα beach volley, μαζί με άλλους κορυφαίους αθλητές της χώρας.

Η πρώτη του διεθνής συμμετοχή, ήταν τον περασμένο μήνα στην Τουρκία, σε βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μπαλίκεσιρ, με την παρουσία 16 ομάδων από τα Βαλκάνια και την Τουρκία, όπου απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο.

Επιπρόσθετα, με τον ίδιο συναθλητή, έχει συμμετάσχει πρόσφατα σε πανελλήνια πρωταθλήματα στο Ρέντη και το Χαλάνδρι, με πολύ καλές επιδόσεις, ενώ σε λίγες ημέρες θα συμμετάσχει στο πρώτο μάστερ στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, το διήμερο 14-16 Ιουνίου.

Έχει σπουδάσει διαιτολογία και ο αθλητισμός είναι στο αίμα του, από μικρό παιδί. 

Μιλώντας στο INKEFALONIA.GR, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την έως τώρα πορεία του και την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξουν στο μέλλον νέες, σημαντικές διακρίσεις.

Παράλληλα , δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αλυσίδα καταστημάτων CREPALAND, και προσωπικά το Λεωνίδα Βανδώρο, ο οποίος δεν σταματά ποτέ να είναι αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας!

v4v5v6v7v9v10v11v12v13v14

Στο κατάστημα CREPALAND, στην πλατεία Ελευθερίας στα Χανιά, αριστερά ο Βαγγέλης Σιδέρης, δεξιά ο Κόλα Αντιόλ




00 inkefalonia general ad 300X250