Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής απαντά στις αντιδράσεις για την διεξαγωγή αγώνα την 28η Οκτωβρίου (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 14:53

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής απαντά στις αντιδράσεις για την διεξαγωγή αγώνα την 28η Οκτωβρίου (COSMOS 96,5)

Ο πρόεδρος της EΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε  για τις  αντιδράσεις των γονέων των αθλητών του ΠΑΟ Κεφαλονιάς Κ16,  που δεν θεωρούν κατάλληλη μέρα  την 28η Οκτωβρίου για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

«Το σωματείο του ΠΑΟ Κεφαλονιάς  την προηγούμενη Δευτέρα είχε κάνει τηλεφωνικά ένσταση για την μέρα του αγώνα, αλλά από κει και πέρα τίποτα άλλο. Ούτε κάποιος έγγραφο, ούτε κάποια άλλη αναφορά. Χθες διαμαρτυρήθηκαν οι γονείς. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι την 28η Οκτωβρίου, πάντα βάζαμε παιχνίδια – όχι μόνο εμείς, αλλά όλες οι ΕΠΣ – απλώς φέτος κάποιες ΕΠΣ μπορεί να μην έχουν παιχνίδια γιατί πέφτει Δευτέρα. Όταν έπεφτε Σαββατοκύριακο, πάντα γινόντουσαν παιχνίδια.

Εμείς είπαμε στο σωματείο να παίξει κάποια άλλη μέρα  μέσα στην εβδομάδα και να μας πουν πότε θέλουν. Αυτό δεν έγινε δεκτό, καθώς θέλουν ο αγώνας να γίνει Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν γίνεται.

Σήμερα έγινε συζήτηση μεταξύ των σωματείων – ΠΑΟ και Παλληξουρικός – και αποφάσισαν να παίξουν την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, αλλά αντί να παίξουν στο Ληξούρι να παίξουν στο Αργοστόλι και αντί 4, ο αγώνας να γίνει 6 το απόγευμα. Ενημέρωσα όλους τους συμβούλους του ΔΣ και συμφωνούν. Η διαφορά, όμως είναι ότι πρέπει να ενημερώσουμε τον Δήμο για να μας παραχωρήσει το γήπεδο και αν μπορεί. Όλα αυτά είναι σε εξέλιξη. Όμως όλα αυτά συμβαίνουν επειδή το ζητάει το σωματείο και όχι οι γονείς. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους γονείς, αλλά όλα αυτά γίνονται μέσω των ομάδων.  Περιμένουμε από τα σωματεία τα έγγραφα και θα πάρουμε απόφαση για την αλλαγή της ώρας. Η μέρα δεν αλλάζει».

 Ακούστε το ηχητικό




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250