Επαγγελματικές κρεπιέρες: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε
Οι κρέπες αποτελούν ένα δημοφιλές πιάτο σε πολλές κουζίνες. Μία κρέπα μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρες γεύμα ή το τέλειο επιδόρπιο. Μία τέλεια κρέπα μπορεί διευρύνει το μενού σας και να αυξήσει την πελατεία σας, κάτι που προϋποθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα. Έτσι μία επαγγελματική κρεπιέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια συνταγή και το ιδανικό ψήσιμο για την πιο νόστιμη κρέπα της πόλης! Δείτε παρακάτω τις προτάσεις του καταστήματος www.grillmarket.gr πως λειτουργούν οι επαγγελματικές κρεπιέρες και πως να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.
Πως λειτουργούν οι επαγγελματικές κρεπιέρες
- Βάλτε την κρεπιέρα σε λειτουργία και ρυθμίστε την ένταση σε μέτρια θερμοκρασία.
- Απλώστε ομοιόμορφα στην πλάκα μία μικρή ποσότητα βουτύρου ή λαδιού.
- Με μία κουτάλα περιχύστε το μίγμα της ζύμης πάνω στην πλάκα.
- Αμέσως χρησιμοποιήστε έναν ξύλινο διανομέα ζύμης με το ένα άκρο στην άκρη του κύκλου και το άλλο στο κέντρο του ώστε με κυκλικές κινήσεις να απλώσετε το μείγμα σε όλη την πλάκα.
- Αφήστε την κρέπα να ψηθεί έως ότου δείτε ότι το πάνω μέρος της έχει στεγνώσει και υπάρχουν μικρές τρυπούλες ενώ η κρέπα μπορεί να μετακινηθεί πιο εύκολα.
- Με μία σπάτουλα αναποδογυρίστε την κρέπα ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσό χρώμα.
- Αφαιρέστε την κρέπα με τη σπάτουλα.
- Αποσυνδέστε ή κλείστε τη μηχανή κρέπας.
Με τον καιρό θα βρείτε τους ιδανικούς χρόνους και την ιδανική θερμοκρασία για να φτιάχνετε την τέλεια κρέπα.
Πώς να επιλέξετε την ιδανική επαγγελματική κρεπιέρα
Ο τύπος κατανάλωσης ενέργειας, το στυλ και το υλικό της πλάκας μαγειρέματος είναι ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας επαγγελματικής μηχανής για κρέπες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες σας και να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας.
Ενέργεια: Αερίου ή με ηλεκτρικό ρεύμα
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε και εξαρτάται από τις εγκαταστάσεις σας είναι αν θα επιλέξετε κρεπιέρα αερίου ή με ρεύμα. Οι ηλεκτρικές κρεπιέρες έχουν το πλεονέκτημα της φορητότητας αλλά είναι λιγότερο ενεργειακά αποδοτικές από αυτές του φυσικού αερίου. Από την άλλη οι κρεπιέρες αερίου είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές, θερμαίνονται λίγο πιο γρήγορα και μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία λίγο περισσότερο από τις ηλεκτρικές.
Στυλ: Μονή ή διπλή
Ανάλογα με τον όγκο εργασίας και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας θα πρέπει να επιλέξετε μονή ή διπλή κρεπιέρα. Οι διπλές κρεπιέρες αποτελούν πιο ασφαλή επιλογή αφού μπορείτε είτε να χρησιμοποιείτε μόνο τη μία εστία είτε και τις δύο εστίες για να ανταποκριθείτε στις πολυάσχολες μέρες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στον πάγκο της κουζίνας.
Υλικό πλάκα: Μαντέμι ή κράμμα
Η επιφάνεια από μαντέμι έχει το πλεονέκτημα ότι θερμαίνεται ομοιόμορφα και σταθερά ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο πέρασμα των χρόνων. Υπάρχουν όμως και πλάκες που είναι κράμα από μαντέμι και ανοξείδωτο χάλυβα, που είναι επίσης πολύ καλές, θερμαίνονται λίγο πιο γρήγορα και είναι έχουν λίγο περισσότερο αντικολλητικές ιδιότητες αλλά μπορεί να χρειαστούν αντικατάσταση πιο σύντομα από τις μαντεμένιες.
Στο grillmarket.gr θα βρείτε αξιόπιστες επαγγελματικές κρεπιέρες σε μεγάλη ποικιλία ώστε να βρείτε την επαγγελματική κρεπιέρα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.