Σαλάτα με φέτα και καρπούζι!
Από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
- 500 γρ. καρπούζι, κομμένα σε κυβάκια 2 εκ.
- 200 γρ. φέτα, κομμένη σε κυβάκια 2 εκ.
- φύλλα ρόκας
- κόλιανδρος
- 4-5 φύλλα μαϊντανού
- 4-5 φύλλα δυόσμου
- 1 κ.γ. μαυροσούσαμο
- 1 κ.σ. ανθόνερο
- 1 κ.γ. σιρόπι ροδιού ή πετιμέζι
- 1 πρέζα ανθό αλατιού
- πιπέρι
- 6 κ.σ. λάδι
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα πιάτο βάζουμε το καρπούζι και τα κομμάτια φέτας.
- Προσθέτουμε τα φύλλα ρόκας, κόλιανδρου, μαϊντανού και δυόσμου.
- Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το μαυροσούσαμο, το καβουρδίζουμε λίγο και το ρίχνουμε επάνω στη σαλάτα μας.
- Ψεκάζουμε τη σαλάτα με λίγο ανθόνερο, ρίχνουμε λίγο σιρόπι ροδιού ή πετιμέζι, ανθό αλατιού και πασπαλίζουμε με λίγο λάδι.
Μοιράσου: