Νηστίσιμα ινδοκάρυδα (καρύδες) από τη Σία Λαδά
Συνταγή
ΥΛΙΚΑ:
260 γραμ. ινδοκάρυδο
1 κόκκινη φαρίνα
2 βανίλιες, 1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 ποτήρι ζάχαρη, κερασάκια για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί το αραβοσιτέλαιο, τη ζάχαρη, βανίλιες, Πορτοκαλάδα, ινδοκάρυδο και το αλεύρι, ζυμώνουμε με το χέρι, ώστε να έχουμε μια αφράτη ζύμη να μη κολάει στο χέρι. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τοποθετούμε από ένα κερασάκι στο κέντρο. Ψήνουμε σε λαμαρίνα τις καρύδες μας , πάνω σε λαδόκολλα στους 200 Βαθμούς για 20’.
Ένα πολύ ωραίο γλυκάκι της Σαρακοστής!
Ετικέτες:
Μοιράσου: