Τηγανιτές φέτες μήλου με μέλι και λεμόνι από την Σία Λαδά
Συνταγή
ΥΛΙΚΑ:
1 μήλο κόκκινο
2 κ.σ χυμό λεμονιού
2 κ.σ ζάχαρη
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ μέλι
ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε το μήλο και το κόβουμε σε φέτες, μέσα σε ένα μπολ μαζί με την Φλούδα. Προσθέτουμε την ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού με το ξύσμα να μείνουν στο Ψυγείο για 2-3 ώρες. Στην συνέχεια ρίχνουμε στο καυτό λάδι τις φέτες μήλου και τηγανίζουμε Και από τις δυο πλευρές ώστε να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα, προσθέτουμε Το λεμόνι και την ζάχαρη που έμεινε στο μπολ από τα μήλα και τέλος το Μέλι. Αφού ροδίσουν και από τις δυο πλευρές το μήλο μας είναι έτοιμο! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όσα μήλα θέλουμε ανάλογα τους Καλεσμένους μας.
Τα σερβίρουμε με γιαούρτι η Σαντιγύ! Καλή απόλαυση!
Ετικέτες:
Μοιράσου: