Πεντανόστιμα χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα μανιταριών από την Σία Λαδά!
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο που μπορούμε να το συνοδεύσουμε , με ρύζι πουρέ η πατάτες τηγανιτές, μπορούμε να το απολαύσουμε με μοσχαρίσιο κρέας η κοτόπουλο.
Υλικά : 3-4 χοιρινά μπροζολάκια
1 κουτί μανιτάρια
2 κρεμμύδια, 1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, ρίγανη
Ελαιόλαδο, 2 κ.σ βούτυρο
Εκτέλεση :
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε τα μπριζολάκια , να πάρουν
Χρώμα, αφαιρούμε από το τηγάνι, και προσθέτουμε τα μανιτάρια τα
Κρεμμύδια και την σκελίδα το σκόρδο , τα σοτάρουμε και αφού μαραθούν
Προσθέτουμε τα μπριζολάκια, ανακατεύουμε αλατοπιπερόνουμε και
Προσθέτουμε το κρασί.
Αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό μας, αφού εχουμε προσθεσει και το
Βούτυρο μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας λίγο μαϊντανό και απολαμβάνουμε το πιάτο μας,
Με ρύζι η πατάτες τηγανιτές.
Καλή απόλαυση!