Μπριζόλες μοσχαρίσιες με πορτοκάλι από την Σία Λαδά!
Ένα πεντανόστιμο πιάτο που η μαρινάδα απογειώνει την γεύση του κρέατος!
Υλικά :
2-3 μπριζόλες μοσχαρίσιες
Χυμό ενός λεμονιού
1 κ.γ μουστάρδα
1 κ.γ μέλι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Για την μαρινάδα θα χρειασθούμε: τον χυμό δυο πορτοκαλιών και δεντρολίβανο
Εκτέλεση :
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες στον χυμό πορτοκαλιού με το δεντρολίβανο για μια ωρα. Στην συνέχεια τοποθετούμε τις μπροζόλες στο ταψί αλατοπιπερόνουμε περιχύνουμε με την μαρινάδα, στην συνέχεια ανακατεύουμε το λάδι το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και το μέλι, περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τις μπριζόλες, σκεπάζουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο, και ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μια ωρίτσα, ξεσκεπάζουμε μετά το ταψί μας, και ψήνουμε για ένα τέταρτο με 20 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε με πουρέ, λαχανικά η πατατούλες τηγανιτές.
Καλή απόλαυση !