Άστραψε και βρόντηξε ο Τσελέντης μέσω του COSMOS 96,5 εναντίον Παπαδόπουλου : Εγώ ποτέ σε θερινή σεζόν δεν βγαίνω να κάνω δηλώσεις στα κανάλια

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 11:03

Άστραψε και βρόντηξε ο Τσελέντης μέσω του COSMOS 96,5 εναντίον Παπαδόπουλου : Εγώ ποτέ σε θερινή σεζόν δεν βγαίνω να κάνω δηλώσεις στα κανάλια

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5 μίλησε, ο σεισμολόγος και υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ Άκης Τσελέντης.

Ερωτώμενος για τα όσα κοινοποίησε ο σεισμολόγος κ. Γεράσιμος  Παπαδόπουλος, για αναμενόμενη σεισμική έξαρση, ανέφερε :

«Για το θέμα αυτό βγήκα δημόσια και το κατήγγειλα. Εγώ ποτέ σε θερινή σεζόν δεν βγαίνω να κάνω δηλώσεις στα κανάλια, όπως βγαίνει κάποιος κ Παπαδόπουλος , ο οποίος δεν έχει αφήσει σπιθαμή του Ελληνικού χώρου να μην πει τις προβλέψεις του, ε και κάποια στιγμή θα του κάτσει  και θα θριαμβολογήσει. Πρίν 1μιση χρόνο, είχε πει στην Θήβα, θα έχουμε 7μισάρι και όλοι οι Θηβαίοι ήταν στα κάγκελα και μου πήρε εμένα 4 μήνες να ηρεμήσω τους Θηβαίους, βάζοντας όργανα εκεί πέρα. Αυτό που είπε ο Συνολάκης, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να γίνει. Έκατσε και μας είπε, ότι πριν το 300 π.χ. έκανε έναν μεγάλο σεισμό 8ρίχτερ και μπορεί να κάνει και στο μέλλον , μετά από κάποιες εκατονταετίες.

Αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά και μάλιστα να γίνονται σε περίοδο τουριστική. Εμένα όταν είχα πει παλιά ένα ανέκδοτο την πρωταπριλιά, ότι θα γίνει μία τρύπα στο Αιγαίο με την μύτη του Πινόκιο κλπ, πήγε να με φωνάξει ο εισαγγελέας, αυτόν τον κύριο όμως, δεν τον ακούμπησε, ενώ έχει κάνει τόση μεγάλη ζημιά.

Στο Γεωδυναμικό έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλέφωνα από τρομοκρατημένους πολίτες και Κρητικούς και ξένους, που μας λένε, να πάμε στο νησί, η να μην πάμε. Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον αγγίξανε , γιατί τον έχει βαφτίσει ο πατέρας του Μητσοτάκη, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στον χώρο μας δυστυχώς. Αυτό το κανε για να φανεί στα καναλάκια, γιατί έχε καιρό να φανεί και για να πάρει και πάλι κανένα φραγκάκι επιδότηση από την Ελληνική κυβέρνηση, όπως έγινε με μία μεγάλη άσκηση στην Κρήτη, την  άσκηση «Μίνωας», την οποία την κάνουνε ένα μήνα πριν ξεκινήσει η τουριστική σεζόν, που θα μπορούσαν να την κάνουνε τον χειμώνα.

Δώσανε του κόσμου τα λεφτά, ενώ τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να τα δώσουνε στο Αρκαλοχώρι ,που οι άνθρωποι είναι ακόμα στα κοντέινερ και πήρε ο κ. Συνολάκης και κάποιοι άλλοι , αρκετά χιλιάδες ευράκια για αυτή την δουλειά, που δεν κάνουν στην ουσία τίποτα».

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Τσελέντη θα αναρτηθεί, απόψε στις 21.00




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250