Η Κεφαλλονίτισσα που τρέλανε με τα γλυκά της τη Νέα Υόρκη!
«Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από κοριτσάκι μου άρεσε να μαγειρεύω και ειδικά να φτιάχνω και να διακοσμώ τούρτες. Η εικόνα της μητέρας μου να μαγειρεύει και εγώ να την βοηθάω είναι η πρώτη που μου έρχεται στο νου όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια. Τότε με μάθαινε εκείνη τα μυστικά της κουζίνας ενώ τώρα την μαθαίνω εγώ» μας δηλώνει η Κερασιά Μιχαλάτου, μια Κεφαλλονίτισσα που με το ταλέντο της στην ζαχαροπλαστική έχει κερδίσει το απαιτητικό κοινό της Νέας Υόρκης!
Ρεπορτάζ: Κρήτη Θωμάτου
Η Κερασιά ζει στη Νέα Υόρκη, κατάγεται από τα Βλαχάτα 21ας και είναι κόρη του Στέλιου και της Ελένης Μιχαλάτου.
Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο κολλέγιο Queens της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια η αγάπη της για την ζαχαροπλαστική την οδήγησε στο Institute of Culinary Education στο Μανχάταν απ’ όπου και αποφοίτησε με άριστα.
Έκτοτε εργάζεται ως ζαχαροπλάστης στην αλυσίδα καφέ BRAVO στο Downtown Manhattan.
Επίσης φτιάχνει τούρτες της οποίες διακοσμεί εξολοκλήρου στο χέρι κατόπιν παραγγελίας.
Στο μέλλον θα ήθελε να διδάξει το μάθημα της ζαχαροπλαστικής τέχνης και όλα όσα έχει μάθει σε κάποια σχολή.
Οπτικό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς της μπορείτε να πάρετε παρακάτω