Γίδα βραστή μαγειρεμένη παραδοσιακά στη στόφα!
Μαγειρεύοντας γίδα βραστή σε παλιά στόφα στα Τζανετάτα σε ένα παραδοσιακό κεφαλονίτικο σπίτι...
Άρχισε να κάνει και κρύο και είναι ότι πρέπει!
Επιμέλεια: Κατερίνα Σκουρτανιώτη
Το φαγητό σιγοβράζει, οι κατσαρόλες έχουν τοποθετηθεί επάνω στη στόφα
Καθώς το φαγητό μαγειρεύεται ρίχνουμε μια ματιά τριγύρω και βλέπουμε διάφορα παλιά αντικείμενα όπως λάμπες με φυτίλι, μπρίκια και εργαλεία της εποχής
Κούπες και κανάτια
Το παραδοσιακό ''μαγεριό'' στα κεφαλονίτικα
Οι κατσαρόλες άνοιξαν και πήραμε μια πρώτη γεύση
Παλαιό φανάρι, ελληνική σημαία και άλλα παλιά αντικείμενα συνθέτουν το χώρο
Δίπλα στη στόφα υπάρχει και άλλο παλιό μαγειρικό σκεύος η τσερέπα αλλά και ένα παλιό ταγάρι το οποίο χρησίμευε στο να μεταφέρουν τα πράγματα τους
Η μεγάλη στιγμή έφτασε ζεστή σούπα, ψωμί και ρομπόλα