Pan Pan & Years of Youth! Live 30 Ιουλίου στον Θαλασσόμυλο Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 18:26

Pan Pan & Years of Youth! Live 30 Ιουλίου στον Θαλασσόμυλο Αργοστολίου

ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΟΜΥΛΟ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Ο Pan Pan γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από το 2010 κυκλοφορεί μουσική σε κασέτα, cd και βινύλιο είτε μόνος, είτε σε συνεργασία με labels (Minos EMI, Numb Capsule, Veego Records, Already Dead Tapes (USA) κ.α.) Κυκλοφορεί προσωπικά album, γράφει μουσική για παραστάσεις χορού και ταινίες. Είναι μέλος των Echo Tides.

Mε την τριλογία Φαντασμαγορία Ένα, Δύο και Τρία, από όπου ξεχώρισαν τα κομμάτια «Ανισόπεδη Ντίσκο», «Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα», «Τα παιδιά θέλουν χορό» δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια σειρά sold out εμφανίσεων σε κλειστά venues της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Gagarin, Floyd, WE, Mylos Club, 8ball) καθώς και σε πόλεις στην υπόλοιπη Ελλάδα. Φέρνοντας στο παιχνίδι την ιδιότητά του ως comic artist και designer, αναλαμβάνει το art direction των εμφανίσεών του, εμφανίζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις όπως το block party στο Πολύγωνο την άνοιξη του 2022 (1000+ θεατές) καθώς και το live σε μια γεμάτη Τεχνόπολη το καλοκαίρι του 2023.

Pan Pan texnopoli

Οι ζωντανές εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από χορό και sing along με το κοινό, ενώ αναλόγως το venue έχει παρουσιάσει από σχήματα με 3 άτομα εώς και 11 άτομα στη σκηνή.

Πιο πρόσφατη κυκλοφορία του αποτελεί το “Λύκοι στον Άρη» σε συνεργασία με τον Years Of Youth, που παρουσιάστηκε με επιτυχία σε 13 στάσεις στην Ελλάδα σε παραγωγή της Made of Stone Productions.

Η βραδιά ανοίγει με την  CHALLICE

Η CHALLICE είναι μια Ελληνίδα συνθέτης και τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά ενηλικιώθηκε και έζησε για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, όπου η αγάπη της για τη μουσική μεγάλωσε αφού ήρθε σε επαφή με τη βρετανική σκηνή, από την οποία επηρεάστηκε αρκετά.

image1

Η CHALLICE υιοθετεί μια genre-bending προσέγγιση στη μουσική - παραμένει πιστή σε απόκοσμες μελωδίες και distortions, φανταστικά και παραμυθένια ηχοχρώματα και σκοτεινές αντιθέσεις ενώ ο ήχος της κυμαίνεται από την ηλεκτρονική ποπ ως το baroque και το indie rock. Δίνει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη φωνή ως πρώτο όργανο και η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της και ως performer γιατί αγαπάει το να χορεύει και να εκφράζεται με το σώμα της στη σκηνή. 

Ο πρώτος δίσκος της "Custom Made Prisons" κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 και αυτή τη στιγμή ετοιμάζει τον δεύτερο, αφού πρώτα κυκλοφορήσει 2 single αυτό το καλοκαίρι.

SARISTRA IG: www.instagram.com/saristrafestival/
SARISTRA F
Βwww.facebook.com/SaristraFestival/

Διοργάνωση : Saristra

Συνδιοργάνωση: Δήμος Αργοστολίου 

Με την υποστήριξη: Ανάκαρα Society

Ωρα Έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων :

Προπώληση: 12 ευρώ

Ταμείο: 14 ευρώ

Η προπώληση ξεκινάει από Τετάρτη 3 Ιουλίου και τα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων είναι:

Baroque le bistrot, Αργοστόλι

Οψάριον fish bar, Αργοστόλι

Iscream_for fresh ice cream, Αργοστόλι

Fatto a Mano, Σάμη

Inside bar, Ληξούρι

pan pan x yoy


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250