Άνοιξε τις πύλες του το νέο 5αστερο ξενοδοχείο Electra Kefalonia Hotel & Spa (εικόνες)
Τις πύλες του άνοιξε σήμερα το νέο 5 αστέρων Electra Kefalonia στις Άμμες, στα Σβορωνάτα, όπου ανήκει στον όμιλο Electra Hotels & Resorts της οικογένειας του κύριου Γεράσιμου Φωκά.
Πρόκειται πραγματικά για ένα στολίδι που αναβαθμίζει την περιοχή και γενικότερα την Κεφαλονιά, στον χώρο της διαμονής αλλά και της γαστρονομίας.
Πρόκειται για το έκτο ξενοδοχείο του ομίλου Electra, ο οποίος δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά, καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1965 με το ξενοδοχείο Electra Athens στην οδό Ερμού. Το 1972 άνοιξε το Electra Palace Thessaloniki στην πλατεία Αριστοτέλους. Ακολούθησαν το Electra Palace Athens το 1973 στην Πλάκα, το 1975 το Electra Palace Rhodes, το Electra Metropolis Athens το Σεπτέμβριο του 2016, κοντά στην πλατεία Συντάγματος και το Electra Kefalonia Hotel & Spa τον Ιούνιο του 2021.
Από δεξιά ο Γεράσιμος Φωκάς και αριστερά ο Γιάννης Φραγκιάς (υπεύθυνος και διευθυντής της μονάδας)
Όπως είπε και ο κύριος Γεράσιμος Φωκάς, φανερά συγκινημένο, το ξεκίνημα και η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου συνάντησε πολλές δυσκολίες αλλά τελικά, ό ίδιος και η σπουδαία ομάδα του, τα κατάφεραν και σήμερα υποδέχονται του πρώτους επισκέπτες.
Υπέροχοι χώροι, υψηλής αισθητικής, χωρίς υπερβολές που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας πάντα με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και πρωτοτυπία.
Αποτελείται από 34 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, κάποια από τα οποία διαθέτουν και ιδιωτικές πισίνες, σύγχρονες εγκαταστάσεις Spa εντός του ξενοδοχείου, γυμναστήριο, θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα και φυσικά το εστιατόριο που προσφέρει πιάτα εμπνευσμένα από την ντόπια και ευρύτερη ελληνική κουζίνα.
Μετά την ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχείου, τελέσθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, κ. Δημήτριο.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς κ Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος κ.α.
Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε γευστικά με ένα πλούσιο μπουφέ από εξαιρετικές γεύσεις, τις οποίες είχε επιμεληθεί ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Δημήτρης Πατσούρας.
Επιμέλεια: Μαρία Κουρκουμέλη
Ο Executive Chef, Δημήτρης Πατσούρας
Η Marketing Manager, Μαργαρίτα Μαχαίρα και ο ο Γιάννης Φραγκιάς