Ο Λούκας Νιφοράτος για τον 1ο Κολυμβητικό αγώνα θάλασσας De Bosset (COSMOS 96,5)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 19:33

Ο Λούκας Νιφοράτος για τον 1ο Κολυμβητικό αγώνα θάλασσας De Bosset (COSMOS 96,5)

Ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για τον 1ο Κολυμβητικό αγώνα θάλασσας De Bosset που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου.

O πρόεδρος αναφέρθηκε στην ιδέα για τον 1ο Κολυμβητικό αγώνα De Bosset, σημειώνοντας πως σκέφτηκαν ότι, μιας και πολύς κόσμος περιδιαβαίνει την γέφυρα θα ήταν ωραίο να γίνει και αποφασίστηκε να ξεκινήσει φέτος. «Στόχος είναι να γίνεται σε ετήσια βάση, ακόμα και πανελλήνιος αγώνας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε, ότι πρόκειται για έναν αγώνα κατά μήκος της γέφυρας, μέχρι τον οβελίσκο ενώ εκεί θα υπάρχει σημαδούρα για να γυρίζουν οι αθλητές. Παράλληλα, τόνισε ότι θα διαμορφωθούν διαφορετικές αποστάσεις για κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Ο κος Νιφοράτος επισήμανε ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ιατρική γνωμάτευση και οι ανήλικοι μια υπεύθυνη δήλωση γονέα, ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει. «Θα είναι πολύ ωραία. Θα έχουμε και εδέσματα μετά, θα δοθούν αναμνηστικά…Θα είναι δύσκολα και θα υπάρξουν ελλείψεις, αλλά είναι αρχή. Κάθε χρόνο θα βελτιώνεται ο αγώνας» ανέφερε.




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250