Κύπελλο Ελλάδος: Στην επόμενη φάση η Αναγέννηση Άρτας - Νίκησε 3-0 τον Παλληξουριακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 17:54

Κύπελλο Ελλάδος: Στην επόμενη φάση η Αναγέννηση Άρτας - Νίκησε 3-0 τον Παλληξουριακό

Παλληξουριακός 

Τον νταμπλούχο Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Παλληξουριακό,  αντιμετώπισε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας η Αναγέννηση για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η Αναγέννηση Άρτας, με τους γηπεδούχους να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί και να παίρνουν τη νίκη και μαζί και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 7΄ έχασαν κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε δύσκολα με το πόδι πλασέ του Παπαθανασίου.

Στο 18΄ ο Chimeli βρήκε δίχτυα με το γκολ όμως να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ.

Στο 22΄ η Αναγέννηση απείλησε ξανά, με τους αμυντικούς του Παλληξουριακού να διώχνουν πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Βασιλάκη.

Στο 26΄ ο Βασιλάκης βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε εκ νέου για επιθετικό φάουλ. Νέες ευκαιρίες για την Αναγέννηση που έχει έναν επιθετικό μονόλογο στο ματς, αλλά όπως και στο πρώτο ματς του κυπέλλου δυσκολεύεται να βρει δίχτυα για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Chimeli για το 1-0. Οι γηπεδούχοι ΄΄πυροβολούν΄΄ και στο 52΄ έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Γεωργάκη να τον σταματάει ο 16χρονος γκολκίπερ των φιλοξενουμένων. Στο 55΄ ο Chimeli γράφει το 2-0, διπλασιάζοντας και τα τέρματά του. Στο 70΄ νέα φάση με τον Ελέζι με τον Βλάχο να κρατάει το 2-0. Στο 74΄ η Αναγέννηση κάνει 3 τα τέρματά της με πλασέ του Θεοδωράκη.

Στη συνέχεια και άλλες χαμένες ευκαιρίες, για το τελικό 3-0.

Επόμενο ματς για την Αναγέννηση  εκτός έδρας με το νικητή της αναμέτρησης ΑΕΡ Αφάντου – Νέα Ιωνία, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/9).

Διαιτητής : ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ – ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Βοηθοί: ΘΩΜΑΣ ΓΚΕΛΗΣ – ΟΡΕΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Αναγέννηση Άρτας(Μαγκαφίνης): ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Χ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(62′ ΠΕΤΡΙΔΗΣ), ΛΙΑΓΑΡΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Δ., ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΕΛΕΖΙ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, CHIMELI, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ(46′ ΠΑΠΠΑΣ Α.)

Παλληξουριακός: ΒΛΑΧΟΣ, ΓΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΡΑΙ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ (85′ ΧΟΤΣΑΙ), ΡΕΜΟΥΝΤΗΣ(85′ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ), ΜΠΡΑΤΙ, HAXHIAJ, ΓΑΛΑΝΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΩΡΗΣ, ΣΥΡΙΑΤΟΣ

Πηγή: gosports.gr 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250