Βετεράνοι Ερυθρού Αστέρα και Κεφαλονίτες σε Ιστορικό Αγώνα ! (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 10:14

Βετεράνοι Ερυθρού Αστέρα και Κεφαλονίτες σε Ιστορικό Αγώνα ! (COSMOS 96,5)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5 στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», και τον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο οποίος μίλησε για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στην Κεφαλονιά το επόμενο διάστημα.

«Ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό. Φωνάξαμε τους Βετεράνους του Ερυθρού Αστέρα, 12, 13 και 14 Οκτωβρίου για να παίξουν στο Γήπεδο του Αργοστολίου με τους Κεφαλλονίτες Βετεράνους. Ο αγώνας θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα. Παράλληλα καλούμε και τον κόσμο του Ολυμπιακού να πλαισιώσει τον αγώνα, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφό Σωματείο με τον Ολυμπιακό.

Φέτος γιορτάζουμε τα 30 χρόνια εντατικής συνεργασίας Κεφαλονιάς – Σερβίας. Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε το 1995 και στο πλαίσιο αυτό έχω οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων και ξεκινάμε από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Επίσης, έχω μιλήσει με τον Δήμο του Σάμπατς – όπου έχουν την ομάδα Μάτσβα – να έρθουν κάποια στιγμή και να παίξουν έναν αγώνα με την ΕΠΣΚΙ Κεφαλονιάς και μετά να πάμε εμείς εκεί, αλλά να πάμε και στο Βελιγράδι και να παίξουμε με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτά στο πλαίσιο του ποδοσφαίρου.

Έχουμε και άλλες εκδηλώσεις. Ως πρόξενος της Σερβίας και με την βοήθεια του Προέδρου της Σερβίας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είμαστε σε όλα έτοιμοι να φέρουμε την Συμφωνική Ορχήστρα των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας στις 21 Μαΐου. Είναι ότι καλύτερο σε Ορχήστρα στην Σερβία».

Τέλος, ο κος Ρουχωτάς ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν προκειμένου να διοργανωθούν όλες οι εκδηλώσεις αλλά και όσους διαθέτουν τα καταλύματα και τα καταστήματά τους για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων.

Ακούστε το ηχητικό




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250