Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας είχε ο Δήμαρχος Ιθάκης - Τι ζήτησε - Τι δεσμεύτηκε η Μίνα Γκάγκα
![Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας είχε ο Δήμαρχος Ιθάκης - Τι ζήτησε - Τι δεσμεύτηκε η Μίνα Γκάγκα](/media/k2/items/cache/c1ee61666f089a5f3683a380fbcb1e89_XL.jpg)
Ανάρτηση του Δημαρχου Ιθάκης στο facebook:
Συνάντηση σήμερα στο Υπουργείο Υγείας με την Αναπληρώτρια Υπουργό κα Γκάγκα είχε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.
Συμμετείχαν ο Βουλευτης Παναγής Καππάτος ο Δκτης της 6ης ΥΠΕ Καρβέλης Ιωάννης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Καραβίας,Εφελβίνα Γεωργανά και ο Δντης του ΚΥ Ιθάκης Παξινός Γεώργιος.
Ζητήσαμε την προκύρηξη 2 θέσεων Γενικής Ιατρικής η Παθολόγων, την Μόνιμη θέση οδηγου ασθενοφόρου καθως και θεση συντηρητή του Κέντρου Υγειας. Σύμφωνα με την ενημερωση του εχει λάβει ο Δημος απο την Δνση του κέντρου υγείας Ιθάκης οι παραπάνω θέσεις ειναι απαραίτητο να πληρωθούν για να καλύψουν διαρκείς ανάγκες καθ ολη την διάρκεια του έτους.
Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να καλύψει τις ανάγκες του Κεντρο Υγείας φτάνει να υπάρχει ενδιαφέρον απο Ιατρούς και ότι στον προγραμματισμό του Υπουργείου θα μπούν οι θέσεις.