Τα τελευταία νεα για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 18:09

Τα τελευταία νεα για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλας

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τη σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο επί σκηνής στη συναυλία της στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, κι έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Υγεία».

Η Μαρινέλλα, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρεί μια σχετική επαφή με το περιβάλλον και νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία και δεν έχει διασωληνωθεί.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια λέγεται πως είχε κάποια συμπτώματα πριν την κατάρρευση που φαίνεται πως αγνόησε.

Ειδικότερα, ο έντονος πονοκέφαλος, που λέγεται ότι η Μαρινέλλα είχε εδώ και δυο μέρες που έγινε ανυπόφορος πριν από την έναρξη της συναυλίας, αλλά και το μούδιασμα στο πόδι που φαίνεται στο βίντεο πριν την κατάρρευσή της, είναι και τα δύο χαρακτηριστικά συμπτώματα του εγκεφαλικού, που η τραγουδίστρια μοιάζει να αγνόησε και θέλησε να βγει παρόλα αυτά στη σκηνή.

To νεότερο ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

Το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης Ελληνίδας τραγουδίστριας, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Το χρονικό

Ο χρόνος «πάγωσε» στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Μάλιστα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρινέλλα έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς. Συγκεκριμένα, η σπουδαία τραγουδίστρια λιποθύμησε ενώ έλεγε τους εξής στίχους: «Εγώ και εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ και εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

Όπως είναι φυσικό, οι θεατές σοκαρίστηκαν ενώ οι συνεργάτες της Μαρινέλλας έτρεξαν στη σκηνή να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα, στη συνέχεια, αποχώρησε από τη σκηνή υποβασταζόμενη και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία.




00 inkefalonia general ad 300X250