Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, πνίγηκε στην πισίνα του – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 01:21

Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, πνίγηκε στην πισίνα του – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Μάλιστα σήμερα, είχε τα γενέθλιά της η κόρη του ποδοσφαιριστή.

Μάταια τον αναζητούσε η σύζυγός του από το εξωτερικό. Ο ίδιος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Έτσι η σύζυγός του επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος πήγε εκεί.

Πήδηξε τον μαντρότοιχο και μετά από έρευνα βρήκε τον ποδοσφαιριστή στον πάτο της πισίνας.

Ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωσε την Άμεση Δράση και στο σημείο έσπευσε όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας. Τον ανέσυραν, έκαναν προσπάθεια ανάνηψης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που βεβαίωσε τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και ο γιατρός που συμπέρανε ότι ο θάνατός του είχε επέλθει προ περίπου μιας ώρας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε και ένα μπουκάλι βότκας.

Την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς σημειώθηκε η τραγωδία, αναφέρουν ότι πιθανώς να άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή. Ωστόσο, στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει φως η ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια από χτυπήματα στη σορό του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του είναι ανέγγιχτο.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Η καριέρα του Τζορτζ Μπάλντοκ

baldock, george baldock, μπαλντοκ παναθηναικοσ

O Τζορτζ Μπάλντοκ ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, μετά από σπουδαία καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League.

Χάρη στον ελληνικής καταγωγής παππού του έπαιζε στην Εθνική Ελλάδας από τις 2 Ιουνίου του 2022. Με την γαλανόλευκη φανέλα είχε πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2017.

Παράλληλα σε αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο ανόδους από την Championship στην Premier League.

Το καλοκαίρι του 2024 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

baldok1_34d64.jpg

baldock1 f9ee5

baldock_1_2036b.jpgbaldock_2_0a612.jpgbaldock_3_9914b.jpgbaldock_4_48dc1.jpgbaldock_5_46f78.jpg




 

336x280px6

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250