Κουλουράκια ολικής με στέβια και πορτοκάλι από την Σία Λαδά
Φανταστικά κουλουράκια για τους διαβητικούς και όχι μόνο!
Υλικά :
1/3 του φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο
100 γραμμ. Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 2%
1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη στέβια
½ φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα 2 πορτοκαλιών, 300 γραμμ. Φαρίνα ολικής άλεσης
½ κ.γ σόδα, λίγο αλάτι
Εκτέλεση :
Δουλεύουμε με το σαρμά το λάδι, την ζάχαρη, και τον χυμό πορτοκαλιού προσθέτουμε στην συνέχεια το ξύσμα, το γιαούρτι και τέλος την φαρίνα
(στον χυμό πορτοκαλιού διαλύουμε την σόδα) προσθέτουμε και λίγο αλάτι ζυμώνουμε και πλάθουμε τα κουλουράκια μας ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
Καλή απόλαυση!
Μοιράσου: