Τριανταφυλλάκια μήλου λαχταριστά από την Σία Λαδά!
Τα τριανταφυλλάκια μήλου μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μου! Επιτέλους, ένα "λουλούδι" μες στην γλύκα... άξιο να το προσφέρει κανείς!
Φτιάξτετο φίλες και φίλοι μου προσφερετε ενα "γλυκό τριαντάφυλλο" μαζί με τον καφέ στα πρόσωπα που αγαπάτε!
ΥΛΙΚΑ :
3 μήλα κόκκινα
1 φύλλο σφολιάτας
Μαρμελάδα βερίκοκο, κανελίτσα
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Πλένουμε τα μήλα καλά τα σκουπίζουμε και τα κόβουμε στην μέση κάθε κομμάτι το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Παίρνουμε το φύλο σφολιάτας και το ανοίγουμε με τον πλάστη, το χωρίζουμε σε μακρόστενες λωρίδες, κάθε λωρίδα αλείφουμε με μαρμελάδα και τοποθετούμε τις φέτες του μήλου την μία δίπλα στην άλλη και πασπαλίζουμε με κανέλα, σκεπάζουμε τα μήλα μας, με το υπόλοιπο μερος του φύλου τυλίγουμε από κάτω προς τα επάνω, τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 25’-30’αφού τα βγαλουμε τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Γίνονται υπέροχα!
Καλή σας απόλαυση!