Κατσικάκι στην γάστρα από την Σία Λαδά!
Υλικά :
1 μπούτι κατσικίσιο
6-7 πατατούλες
3-4 σκελίδες σκόρδο
3 πράσινες πιπεριές
αλατάκι, πιπέρι, μουστάρδα, 2 λεμόνια, λάδι
ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το κρέας το οποίο έχουμε χαράξει σε τρία σημεία, χτυπάμε στο μούλτι το λαδάκι με το λεμόνι και την μουστάρδα περιχύνουμε το κρέας, προσθέτουμε γύρω από αυτό τις πατατούλες κομμένες, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο και τέλος την ρίγανη.
Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και σκεπάζουμε την γάστρα μας. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.
Γίνεται πραγματικά πεντανόστιμο ! Λουκούμι !
Καλή απόλαυση!
Ετικέτες:
Μοιράσου: