Πώς να φτιάχνετε το πιο τέλειο πρωινό κάθε Κυριακή και να το τρώτε όλη την εβδομάδα!
Μπορεί να σας φαίνεται ακραίο ή και ακατόρθωτο αλλά είναι πραγματικά εφικτό και πολύ εύκολο να γίνει.
Το συγκεκριμένο πρωινό που θα σας δείξουμε πώς να φτιάχνετε κάθε Κυριακή, θα αλλάξει τη ζωή σας και κυρίως τα πρωινά σας.
Αν αγαπάτε τα αυγά και συνηθίζετε να αγοράζετε κάτι απ’έξω για πρωινό κάθε πρωί, υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε αρκετά χρήματα φτιάχνοντας μια φορά την εβδομάδα το παρακάτω πρωινό.
Για να φτιάξετε 6 σάντουιτς θα χρειαστείτε:
- 10 μεγάλα αυγά
- 1 φλ. γάλα
- 1κ.γ. αλάτι
- 6 κομμάτια μπέικον (προαιρετικά)
- 6 φέτες τυρί όπως είναι το τσένταρ ή κάποιο άλλο της επιλογής σας
- 6 ψωμάκια για μάφιν
Ξεκινήστε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Χτυπήστε τα αυγά μαζί με το γάλα και το αλάτι σε ένα μπολ. Βάλτε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι αφού το αλείψετε με ελαιόλαδο και βάλτε το ταψάκι στον φούρνο.
Ψήστε μέχρι να γίνουν τα αυγά σας για 25-30 λεπτά. Κρυώστε την ομελέτα σας αμέσως.
Αν βάλετε και μπέικον στο φαγητό σας ψήστε τις φέτες για 15-20 λεπτά σε μια λαδόκολα στον φούρνο.
Μόλις τελειώσετε μεταφέρετε το μπέικον σε ένα κομμάτι χαρτιού κουζίνας για να απορροφηθούν τα πολλά λάδια.
Μόλις κρυώσει σπάστε κάθε φέτα μπέικον στα δύο και βάλτε την μέσα στο σάντουιτς.
Βάλτε και το τυρί σε κάθε σάντουιτς.
Χωρίστε και το αυγό σε μερίδες και βάλτε από λίγο σε κάθε σάντουιτς. Ψήστε τα σάντουιτς στο φούρνο για μερικά λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Τυλίξτε κάθε σάντουιτς σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάλτε τα στην κατάψυξη.
Μπορείτε να τα κρατήσετε εκεί μέχρι και για ένα μήνα.
Έξτρα tip: Φτιάξτε σάντουιτς με διαφορετικά υλικά για να μην βαριέστε και έχετέ τα στην κατάψυξη για κάθε ώρα και στιγμή που πεινάτε. Αυτά τα σάντουιτς μπορούν πολύ γρήγορα να αποψυχθούν και να φαγωθούν.