Φαγκρί στην λαδόκολλα με λαχανικά από την Σία Λαδά!
Το φαγκρί τυλιγμένο στην λαδόκολλα γίνεται απίστευτα τρυφερό και ζουμερό χωρίς να στεγνώσει , και συνοδεύεται απίθανα με τα λαχανικά που το κάνουν πεντανόστιμο!
Υλικά : 1-2 ψάρια φαγκρί
2 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
2 μεγάλα καρότα, αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο, χυμό 2 λεμονιών, και το ξύσμα λεμονιών
Ρίγανη, 6 κ.σ λευκό κρασί
Εκτέλεση :
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε καλά τα ψάρια , τα τοποθετούμε στην
λαδόκολλα μέσα στο ταψί μας, έχουμε κτυπήσει το λάδι το χυμό λεμονιού το
κρασί και το ξύσμα λεμονιού, περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα ψάρια μας
αλατοπιπερόνουμε, προσθέτουμε την ρίγανη και επίσης με τα λαχανικά μας
τα οποία έχουμε ψιλοκόψει τα καρότα και τις πιπεριές.
Προηγουμένως εχουμε χαράξει τα ψάρια μας και από τις δύο πλευρές.
Κλείνουμε καλά την λαδόκολλα σε πακέτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς
για μισή ώρα.
Μετά από μισή ώρα ανοίγουμε την λαδόκολλα και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά.
Το συνοδεύουμε με τα ψητά λαχανικά. Ένα πιάτο υγιεινό και πεντανόστομο!!!
Καλή απόλαυση!