Χοιρινά φιλετάκια με μπύρα από την Σία Λαδά!
Ένα πεντανόστιμο πιάτο με την πλούσια γεύση του χοιρινού κρεατος και την εντονη αρωματική νότα της μπύρας που εκτοξεύει την απόλαυση!
Υλικά : 5-6 χοιρινά μπριζολάκια
1 κρεμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, αλάτι, ποπέρι
1 καρότα, 1 κουτάκι μπύρα
Μαϊντανό, 1 κ.σ κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο, ρίγανη η θυμάρι
Εκτέλεση :
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε τα καρότα σε μικρές
φετούλες, αλατοπιπερόνουμε , προσθέτουμε το θυμάρι, σβήνουμε με την
μπύρα, στην συνέχεια προσθέτουμε το κορν φλάουρ το οποίο έχουμε
διαλύσει σε μία κούπα νερό, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα
μπριζολάκια.
Βράζουμε το φαγητό μας σε χαμηλή θερμοκρασία 30 λεπτά περίπου
μέχρι να δέσει η σάλτσα και μαλακώσει το κρέας.
Το απολαμβάνουμε με ρύζι πιλάφι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ, πατάτες
φούρνου, η επιλογή δική σας!!!!
Καλή απόλαυση!