Λαχταριστά τορτελίνια φούρνου από την Σία Λαδά!
Ένα πεντανόστιμο πιάτο που το μπέικον και η πλούσια γεύση της μοτσαρέλας το απογειώνει!
Υλικά : 500 γραμμ. Τορτελίνια με γέμιση τυριών
6 φέτες μπέικον, 200 γραμμ. Κρέμα γάλακτος
Πιπέρι, 200 γραμμ. Μοτσαρέλα
3 κ.σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό όχι πολύ να είναι αλ ντεντε τα
Σουρώνουμε και κρατάμε μισό φλιτζάνι από τον νερό που τα βράσαμε.
Τα ανακατεύουμε προσθέτοντας το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το μπέικον ώστε να ροδίσει ελαφρώς, σε ένα πιρέξ στρώνουμε
Τα τορτελίνια ρίχνουμε το πιπέρι το μπέικον , την κρέμα γάλακτος το νερό
Από τα ζυμαρικά, και τέλος καλύπτουμε την επιφάνεια με την μοτσαρέλα .
Ψήνουμε σε αντιστάσεις στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φαγητό
Μας.
Στην συνταγή αυτή υπάρχουν πολλές παραλλαγές , μπορούμε να την
Φτιάξουμε με προσθήκη ντομάτας με μανιτάρια… απλά φαντασία θέλει και
Μεράκι.
Καλή απόλαυση!