Αυτή είναι η καλύτερη και πιο απλή μακαρονάδα που θα φας ποτέ
Engin Akyurt
Τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχει παρμεζάνα στο σπίτι! Πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα κιολας την περίφημη "caccio e pepe" για να δεις τι θα πει λαχταριστή μακαρονάδα!
Υλικά
500γρ. σπαγκέτι
300γρ. πεκορίνο τριμμένο ή παρμεζάνα (όχι πολύ πικάντικο)
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Γεμίζεις μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήνεις να βράσουν τα μακαρόνια - μετά από 2 λεπτά βάζεις μέσα μια κούπα και αφαιρείς νερό - το κρατάς στην άκρη. Στα 7 λεπτά ακριβώς σουρώνεις τα μακαρόνια και τα ξαναβάζεις στο νερό που είχες κρατήσει σε κατσαρολάκι με σιγανή φωτιά. Ρίχνεις το τυρί και ανακατεύεις ώσπου να ομογενοποιηθεί με το νερό. Έπειτα ρίχνεις μπόλικο πιπέρι. Ετοιμη!