Δροσερός πειρασμός με ζελέ και κρέμα άνθος αραβοσίτου απο την Σία Λαδά!
ΥΛΙΚΑ :
1 πακέτο φρυγανιές
12 κ.σ κοφτές άνθος αραβοσίτου
6 ½ φλιτζάνια του τσαγιού γάλα 1
0 κ.σ ζάχαρη, κανέλα
2 φακελάκια ζελέ της αρεσκείας σας ( φράουλα, κεράσι…. )
Μια συσκευασία με κοκτέιλ από διάφορα φρούτα ( για το γαρνίρισμα )
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ :
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ζάχαρη ,
2 κ.σ κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Απλώνουμε τις φρυγανιές μας την μία δίπλα στην άλλη στο πιρέξ, οπου Υπάρχουν κενά τα καλύπτουμε τις σιροπιάζουμε ( βράζουμε τα υλικά μας Για το σιρόπι για ένα τέταρτο) πασπαλίζουμε μετά με λίγη κανέλα, και Ετοιμάζουμε την κρέμα μας, ( βράζουμε με το γάλα και την ζάχαρη και Μόλις αρχίζει και πήζει την αποσύρουμε από την φωτιά ) αφήνουμε να Κρυώσει λίγο και την απλώνουμε πάνω από τις φρυγανιές. Αφού κρυώσει καλά η κρέμα μας, ετοιμάζουμε τον ζελέ βάσει των Των οδηγιών που έχει η συσκευασία.
Στην συνέχεια με την βοήθεια ενός Κουταλιού αδειάζουμε τον ζελέ ο οποίος έχει κρυώσει λίγο και Γαρνίρουμε με διάφορα φρούτα , τοποθετούμε το γλυκό μας στο Ψυγείο και μετά από ώρες μπορούμε να το απολαύσουμε δροσερό!
Ένα γλυκάκι ευκολο γρήγορο για τις ιδιαίτερα ζεστές μέρες του Καλοκαιριού!!! Καλή σας απόλαυση!