Μακαρόνια με φρέσκο βούτυρο και ξερή μυζήθρα Κεφαλονιάς από την Σία Λαδά
ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο χοντρά μακαρόνια Νο 2
250 γρ. ξερή μυζήθρα τριμμένη Κεφαλλονιάς
200 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε, σε μια κατσαρόλα Καβουρδίζουμε το βούτυρο με την τριμμένη μυζήθρα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τα μακαρόνια το αλάτι το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε ρίγανη στο πιάτο μας, και σερβίρουμε. Ένα απλό και γρήγορο πιάτο νοστιμότατο!
Καλή απόλαυση!
Ετικέτες:
Μοιράσου: