Κεφαλονιά: Ευχάριστη εξέλιξη! Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον κατάκοιτων πολιτών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 17:23

Κεφαλονιά: Ευχάριστη εξέλιξη! Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον κατάκοιτων πολιτών

Ευχάριστη εξέλιξη σε ένα ζήτημα που είχε αρχίσει να απασχολεί έντονα κατοίκους της Κεφαλονιάς που έβλεπαν τους ανθρώπους τους ήταν κατάκοιτοι, να μην μπορούν να φτάσουν έως το Νοσοκομείο για να εμβολιαστούν.

Όπως ενημερωθήκαμε, ξεκίνησε από χθες σε συνεργασία των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου, με το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και την 6η ΥΠΕ, ο εμβολιασμός κατ’ οίκον σε ολόκληρη την επικράτεια του νησιού.

Με την συνδρομή λοιπόν των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου και του προϊσταμένου της υπηρεσίας κ. Δημήτρη Δημουλιού, που διέθεσε το όχημα της Πρόνοιας, για την μεταφορά του γιατρού και των εμβολίων, αλλά και του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και του Διοικητή κ. Δημήτρη Μαρτίνη, πλέον άνοιξε ο δρόμος για τους εμβολιασμούς στο σπίτι κατάκοιτων πολιτών .

Άλλωστε, τόσο ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, όσο και ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για ζητήματα υγείαςκ. Γιώργος Τσιλιμιδός, είχαν αποστείλει μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου, εδώ και καιρό έγγραφο στην 6η ΥΠΕ, ζητώντας να επιλυθεί αυτό το σοβαρό ζήτημα για τους ευάλωτους κατοίκους στο νησί μας.

Έτσι από εδώ και στο εξής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον θεράποντα γιατρό και να βεβαιώσει στο σύστημα ότι το άτομο που πρόκειται να εμβολιαστεί δεν μπορεί να μετακινηθεί, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εμβολιασμού του κατ’ οίκον.

Γιώργος Χαλαβαζής




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250