Συγχαρητήρια από Βουλευτή, Δήμο Ληξουρίου, Αντιπεριφερειάρχη και Λαϊκή Συσπείρωση στην ομάδα του Ποσειδώνα Ληξουρίου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 17:47

Συγχαρητήρια από Βουλευτή, Δήμο Ληξουρίου, Αντιπεριφερειάρχη και Λαϊκή Συσπείρωση στην ομάδα του Ποσειδώνα Ληξουρίου

Παναγής Καππάτος

Συγχαρητήριο Μήνυμα στον Ποσειδώνα Ληξουρίου για τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις

Η συγκλονιστική αγωνιστική παρουσία του Ποσειδώνα Ληξουρίου στη Θεσσαλονίκη και η κατάκτηση 40, συνολικά, μεταλλίων είναι το επιστέγασμα μιας κοπιαστικής αθλητικής προσπάθειας.

Συγχαίρω από καρδιάς τους αθλητές, τις οικογένειές τους, τους προπονητές καθώς και τα στελέχη της Ομάδας για την εξαιρετική προσπάθειά τους.

Μια προσπάθεια που θέτει τον τόπο μας, το Ληξούρι, στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος για πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ληξουρίου για την αγωνιστική παρουσία της στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή είκοσι ένα (21) αθλητών και την λήψη έντεκα χρυσών, δεκατριών ασημένιων και δεκαέξι χάλκινων μεταλλίων.

            Μας κάνατε υπερήφανους!

Τιμάτε τον τόπο σας και την καταγωγή σας!

            Συγχαρητήρια στους προπονητές, στη διοίκηση της ομάδας, αλλά προπάντων τα συγχαρητήρια αποδίδονται στους αθλητές και στους γονείς τους που παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουν εξαιτίας του κορωνοϊού στάθηκαν συνεπείς στις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δήμου Ληξουρίου

                             Ντιουάνι Γάλεμπ

 

Σταύρος Τραυλός «Συγχαρητήρια για τις Επιτυχίες-Ρεκόρ των νεαρών αθλητών μας»

Με ιδιαίτερη χαρά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, στις αθλήτριες καθώς και στους προπονητές του «Ποσειδώνα Ληξουρίου» για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και την κατάκτηση 40 μεταλλίων συνολικά, από τη συμμετοχή τους στους χειμερινούς αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης, που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 11-13 Φεβρουαρίου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην προσπάθεια του νεαρού αθλητή της Γ.Ε Κεφαλονιάς Δημήτρη Αντωνάτο στην σφαιροβολία, που με την εξαιρετική επίδοσή του στην Ημερίδα κλειστού στίβου στο Σ.Ε.Φ, κατάφερε να σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ (18,93μ) στην κατηγορία του για το 2022.

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες προσφέρουν χαρές και νίκες στην Κεφαλονιά, αποδεικνύοντας ότι η θέληση και η σκληρή δουλειά αποδίδουν καρπούς.

Οι νεαροί αθλητές μας γεμίζουν με ελπίδα για παρόμοιες μελλοντικές στιγμές, σε συνδυασμό με τη δυναμική που διαθέτει ο αθλητισμός στα νησιά μας.

Μπράβο σε όλους σας, πάντα Επιτυχίες & Πρόοδο!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ. Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου 

Η Λαϊκή Συσπείρωση συγχαίρει για άλλη μια φορά τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους προπονητές του συλλόγου «Ποσειδώνα» Ληξουρίου, για τις σημαντικές διακρίσεις και τα 40 μετάλλια που κατέκτησαν, στους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθησαν στις 11-13 Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Τόσο οι σημερινές σημαντικές διακρίσεις, όσο και η συνεχής και αδιάκοπη ανοδική πορεία του συλλόγου και των αθλητών του, επιβάλλει την επίσημη συστηματική υποστήριξη από την πλευρά του Δήμου Ληξουρίου όπου είναι η έδρα του Συλλόγου. Επιβάλει επίσης την υλοποίηση επιτέλους της πρότασης της Λαϊκής Συσπείρωσης ήδη από πέρσι, για την επίσημη βράβευση των αθλητών και των προπονητών του συλλόγου από το Δήμο μας, ως μια έμπρακτη και επιβεβλημένη αναγνώριση της προσπάθειας και της προσφοράς τους στον τόπο μας.

Γίνεται επίσης αναγκαία και επιβεβλημένη η υλοποίηση παλαιότερης πρότασης της Λαϊκής Συσπείρωσης για κατασκευή κολυμβητηρίου στο Δήμο Ληξουρίου, που θα φιλοξενήσει την δραστηριότητα τόσο του συγκεκριμένου συλλόγου, όσο και τις ευρύτερες ανάγκες της νεολαίας και όλων των συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη από την λειτουργία του.

Η Δ.Αρχή πρέπει επιτέλους να πιστέψει στο σημαντικό αυτό έργο και να σταματήσει να το παραπέμπει στις «ελληνικές καλένδες». Να το διεκδικήσει σθεναρά ως μια επείγουσα ανάγκη για το λαό και την νεολαία του Δήμου μας.

Ληξούρι 14/2/2022

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250