Συγχαρητήρια από Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη και Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου στον Δημήτρη Αντωνάτο για την επίδοσή του στην σφαιροβολία

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 17:45

Συγχαρητήρια από Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη και Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου στον Δημήτρη Αντωνάτο για την επίδοσή του στην σφαιροβολία

Παναγής Καππάτος: Θερμά Συγχαρητήρια στον αθλητή Δημήτρη Αντωνάτο για την εξαιρετική επίδοσή του

Η εξαιρετική επίδοση του Κεφαλλονίτη αθλητή σφαιροβολίας Δημήτρη Αντωνάτου τον καθιστά κορυφαίο στο κόσμο στη κατηγορία των παίδων για το 2022!

Θέλω από καρδιάς να τον συγχαρώ για την επιτυχία του που είναι αποτέλεσμα συστηματικής και επίπονης προετοιμασίας.

Πολλά συγχαρητήρια, ακόμη, στον προπονητή, την ομάδα της ΓΕ Κεφαλληνίας και την οικογένειά του για την στήριξη και τη συνεχή παρουσία στη προσπάθειά του.

Ας είναι αυτή η αρχή μιας εξαιρετικής και επιτυχούς πορείας στο μέλλον του!

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

Σταύρος Τραυλός «Συγχαρητήρια για τις Επιτυχίες-Ρεκόρ των νεαρών αθλητών μας»

Με ιδιαίτερη χαρά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, στις αθλήτριες καθώς και στους προπονητές του «Ποσειδώνα Ληξουρίου» για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και την κατάκτηση 40 μεταλλίων συνολικά, από τη συμμετοχή τους στους χειμερινούς αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης, που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 11-13 Φεβρουαρίου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην προσπάθεια του νεαρού αθλητή της Γ.Ε Κεφαλονιάς Δημήτρη Αντωνάτο στην σφαιροβολία, που με την εξαιρετική επίδοσή του στην Ημερίδα κλειστού στίβου στο Σ.Ε.Φ, κατάφερε να σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ (18,93μ) στην κατηγορία του για το 2022.

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες προσφέρουν χαρές και νίκες στην Κεφαλονιά, αποδεικνύοντας ότι η θέληση και η σκληρή δουλειά αποδίδουν καρπούς.

Οι νεαροί αθλητές μας γεμίζουν με ελπίδα για παρόμοιες μελλοντικές στιγμές, σε συνδυασμό με τη δυναμική που διαθέτει ο αθλητισμός στα νησιά μας.

Μπράβο σε όλους σας, πάντα Επιτυχίες & Πρόοδο!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ. Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 

Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου 

Η Λαϊκή Συσπείρωση συγχαίρει τον συμπολίτη μας, αθλητή της σφαιροβολίας Δημήτρη Αντωνάτο, ο οποίος με βολή στα 18.93μ (με 5κιλη σφαίρα) σημείωσε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2022 στην κατηγορία των παίδων ( Κ18 ), στην πρωινή ενότητα της ημερίδας κλειστού στίβου στο ΣΕΦ .

Η σημαντική προσπάθεια και συμβολή της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς   ( ΓΕΚ) στον αθλητισμό στο νομό μας φέρνει σημαντικές διακρίσεις όπως αυτή του Δημήτρη Αντωνάτου αλλά και των άλλων αθλητών του νομού μας.

Η έμπρακτη στήριξη σε μέσα και υποδομές αλλά και με όλες τις άλλες αναγκαίες προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της Γ.Ε.Κ από το κράτος, την ΠΙΝ και τους Δήμους, προκειμένου να ανταποκρίνεται στο έργο της, είναι επιβεβλημένη και αδιαπραγμάτευτη.

Θεωρούμε επίσης επιβεβλημένη την σύγκληση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργοστολίου με σκοπό να τιμηθεί ο αθλητής Δημήτρης Αντωνάτος και απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να στηρίξει έμπρακτα και γενναία την προσπάθειά της Γ.Ε.Κ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αργοστολίου δεσμεύεται να είναι στο πλάι όλων των αθλητών και των σωματείων του Δήμου μας και ιδιαίτερα της ΓΕΚ, που διαπιστωμένα προσφέρει ένα μεγάλο έργο.

Δεσμεύεται επίσης ότι θα είναι στο πλάι των αθλητών σε όλες τις διεκδικήσεις τους για ένα αναβαθμισμένο σωματειακό και μαζικό αθλητισμό, που θα παρέχει τη δυνατότητα σε όλο τον λαό να αθλείται.

14/2/2022.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Αργοστολίου .




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250