Σεμινάριο για την αντιμικροβιακή δράση του θυμαριού σε τυροκομικά προϊόντα στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 21:01

Σεμινάριο για την αντιμικροβιακή δράση του θυμαριού σε τυροκομικά προϊόντα στο Αργοστόλι

Συνεχίζοντας τις δράσεις του προς τη τοπική κοινωνία, το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων διοργανώνει σεμινάριο με θέμα Η Αντιμικροβιακή Δράση του Αιθέριου Ελαίου του Θυμαριού σε Τυροκομικά Προϊόντα. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (τέρμα Λεωφόρου Βεργωτή, Αργοστόλι).


Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου (γαλακτοπαραγωγοί, τυροκόμοι) όσο και στο γενικό κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.


Ετικέτες:


16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250