Αργοστόλι: Το αυτοκίνητο της Apple Maps "σκανάρει" τους δρόμους της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 20:31

Αργοστόλι: Το αυτοκίνητο της Apple Maps "σκανάρει" τους δρόμους της Κεφαλονιάς

 Με χαρά σήμερα το πρωί στα φανάρια του θεάτρου "Κέφαλος" είδα μπροστά μου να περνάει το αυτοκίνητο που καταγράφει όλους τους δρόμους της Κεφαλονιάς για το Apple Maps!

Όλες τις φωτογραφίες που κατέγραψε σήμερα το αυτοκίνητο της Apple θα τις βλέπουν για πολλά χρόνια εκατομμύρια χρήστες συσκευών της Apple.

Είναι σημαντικό που σήμερα η μέρα ήταν καλή και η αποτύπωση της εικόνας της Κεφαλονιάς θα είναι κοντά στην κανονική της εικόνα ως τουριστικός προορισμός. Ας μην ξεχνάμε ότι οι αντίστοιχες εικόνες που υπάρχουν ακόμη στο Google Maps είναι από το Δεκέμβριο του 2011 (πολλές από αυτές σε μέρα με βροχή).

Μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό σε κάποιους, όμως οι εικόνες ενός τουριστικού προορισμού στις εφαρμογές αυτές αποτελεί την πρώτη εντύπωση για χιλιάδες υποψήφιους τουρίστες.

Σήμερα η Apple κατέγραψε έναν τουριστικό προορισμό που προετοιμάζεται και όχι την πραγματική εικόνα που θα αντικρίσει κάποιος όταν έρθει στην Κεφαλονιά.

Οι καταγραφές αυτές λοιπόν πρέπει κατά τη γνώμη μου να γίνονται μετά την έναρξη της τουριστικής περιόδου και σε ημέρες με αρκετό φως.

Ανάρτηση απο τον Αγησίλαο Κονιδάρη

 


Ετικέτες:


16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250