ΕΕΔΥΕ Κεφαλονιάς: Αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις σήμερα σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Ιθάκη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 08:34

ΕΕΔΥΕ Κεφαλονιάς: Αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις σήμερα σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Ιθάκη

Η Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. – Παράρτημα Κεφαλονιάς και Ιθάκης σας καλεί στις αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Βαθύ Ιθάκης, την Κυριακή 22 Μαΐου, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης.

Η συμμετοχή στις πρωτοβουλίες της ΕΕΔΥΕ, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσει κανείς στην πράξη τους αγώνες του Λαμπράκη, του Νικηφορίδη, των χιλιάδων αγωνιστών που πάλεψαν ενάντια στην τότε ΕΟΚ, στο ΝΑΤΟ, ενάντια στην πρόσδεση της Ελλάδας σε αυτά τα δολοφονικά εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών.

  • Στο Αργοστόλι η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. από τις παλιές φυλακές Αργοστολίου που θα κατατεθούν λίγα λουλούδια προς τιμήν των εκτελεσμένων από τους γερμανούς το 1944, και θα ακολουθήσει πορεία προς την κεντρική πλατεία Αργοστολίου για την κεντρική εκδήλωση.
  • Στο Ληξούρι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου στις 8:30 μ.μ.
  • Στο Βαθύ της Ιθάκης θα πραγματοποιηθεί στις 7:45 μ.μ. συγκέντρωση στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στις 9:00 μ.μ. θα προβληθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο η ταινία του Μιχαήλ Ρομ « Καθημερινός Φασισμός».  

                                                                                           Αργοστόλι, 21-5-2022.

                                                                       Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. – Παράρτημα Κεφαλονιάς και Ιθάκης




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250