Αποκλειστικό - Στην Κεφαλονιά ασθενοφόρα του ομίλου MediOne

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 11:38

Αποκλειστικό - Στην Κεφαλονιά ασθενοφόρα του ομίλου MediOne

Στην Κεφαλονιά έφθασαν χθες το βράδυ δυο ασθενοφόρα του ομίλου Υγείας MediOne για λογαριασμό της KEFALONIA HEALTH CARE, τα οποία θα συνδράμουν στην μεταφορά ασθενών από και προς το Νοσοκομείο, καθώς και για την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων.

Το ένα ασθενοφόρο θα βρίσκεται μόνιμα στη Σκάλα, εξυπηρετώντας μια περιοχή με πολυάριθμους τουρίστες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και το δεύτερο στο Αργοστόλι.

Συνομιλώντας με τον κ. Γιάννη Καχρίλα της KEFALONIA HEALTH CARE μας τόνισε ότι κύριος στόχος  είναι η εξυπηρέτηση των βρετανών τουριστών αλλά και των ντόπιων όταν οι ανάγκες το απαιτούν.

Ιδιαίτερα η περιοχή της Σκάλας, λόγω της μεγάλης απόστασης από το Αργοστόλι, είναι μια περιοχή που κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει πολύ έντονα πολύωρες καθυστερήσεις άφιξης ασθενοφόρου, λόγω ανεπαρκούς στελέχωσης, κάτι που επιδεινώνεται το καλοκαίρι, λόγω της αύξησης των περιστατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INKEFALONIA.GR , το επόμενο βήμα της KEFALONIA HEALTH CARE είναι η δημιουργία κλινικής με συνεργασία όλων των ειδικοτήτων ιατρικού προσωπικού και λειτουργία ολοχρονικά. 

Χρήστος Λαμπράκης

kefalonia health care medi onekefalonia health care medi one2

kefalonia health care


Ετικέτες:


16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250