Δωρεάν φροντιστήριο για μαθητές που αδυνατούν να πληρώσουν - Όσα ανέφερε η Ελένη Βαμβακά στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 09:53

Δωρεάν φροντιστήριο για μαθητές που αδυνατούν να πληρώσουν - Όσα ανέφερε η Ελένη Βαμβακά στον COSMOS 96,5

Η καθηγήτρια και υπεύθυνη επικοινωνίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Ελένη Βαμβακά φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για το φροντιστήριο το οποίο θα παρέχει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου εντελώς δωρεάν.

«Το Λαϊκό Φροντιστήριο οργανώνεται αρκετά χρόνια από την ΕΛΜΕ και το κεντρικό πρόσωπο και συντονίστρια είναι η κα Πεντογάλου. Είναι μια κίνηση γνωστή στους εκπαιδευτικούς κύκλους, απλώς αποφασίσαμε ότι αξίζει να δοθεί περισσότερη δημοσιότητα και να το μάθει περισσότερος κόσμος και να επωφεληθούν».

«Σκοπός του είναι να προσφέρει μαθήματα σε παιδιά που δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα σε φροντιστήρια και γι’  αυτό προσφέρονται οι εκπαιδευτικοί αφιλοκερδώς. Οι μαθητές και οι γονείς το μόνο που έχουν να κάνουν είναι μια αίτηση ότι ενδιαφέρονται, για να μπορέσει να γίνει ο προγραμματισμός».

«Αν γίνει γνωστό και κατανοήσουν  τι είναι αυτό το φροντιστήριο, τότε θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση και συμμετοχή. Ίσως γι’ αυτό και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε την συμμετοχή που θα περιμέναμε. Όταν ο κόσμος καταλάβαινε τι προσφέρει το φροντιστήριο, τότε είχαμε μεγαλύτερη συμμετοχή».

«Οι μαθητές ενημερώνονται και  είτε το μεταφέρουν στους γονείς τους είτε όχι. Πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και από διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς. Φέτος, από την στιγμή που το δημοσιοποιήσαμε, έχουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση. Αυτό το φροντιστήριο δεν έρχεται να αντικαταστήσει την ενισχυτική διδασκαλία, η οποία υπάρχει ακόμα αλλά είναι άλλες ώρες και διαφορετική και όχι φροντιστηριακού τύπου όπως το Λαϊκό φροντιστήριο».




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250