Αργοστόλι : Ολοκληρώνεται σύντομα ένα ακόμη κομμάτι ανάπλασης του παραλιακού μετώπου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 12:30

Αργοστόλι : Ολοκληρώνεται σύντομα ένα ακόμη κομμάτι ανάπλασης του παραλιακού μετώπου

Συνέχεια στο μεγάλο έργο της ανάπλασης από το άγαλμα Καββαδία έως το Λιμεναρχείο.

Τα συνεργεία της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, έχουν ρίξει το βάρος στην ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του τμήματος από το κτίριο του ΝΟΑ έως τον χώρο του πάρκινγκ (περιοχή ελικοδρομίου).

Μεγάλο μέρος του τμήματος αυτού διαθέτει σταμπωτό δάπεδο, ενώ στη μέση υπάρχει και ο χαρακτηριστικός διάδρομος με το γουλόστρωτο.

Και σε αυτή την περίπτωση, όπως στο προηγούμενο τμήμα που έχει παραδοθεί, θα μιλάμε για μια θεαματική μετατροπή του χώρου σε μια περιοχή καλαίσθητη, ενιαίας αισθητικής και ανοιχτής σε όλους.

Ειδικά στο κομμάτι που τελειώνει τώρα, η ανάπλαση των έργων εκτελείται μπροστά από τον μικρό όρμο όπου δένουν σκάφη αναψυχής…

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότερα την επόμενη εβδομάδα και αυτό το κομμάτι θα ανοίξει για το κοινό, και έπεται η συνέχεια, καθώς το έργο ολοκληρώνεται στην περιοχή έξω από το Λιμεναρχείο Αργοστολίου.

Όλο αυτό το έργο, το εμπνεύστηκε , το μελέτησε και το υλοποίησε η παρούσα Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου, οραματιζόμενη το Αργοστόλι του αύριο ως μια πόλη με περισσότερους ελεύθερους δημόσιους χώρους.

IMG 3945IMG 3946IMG 3947IMG 3949IMG 3951IMG 3952IMG 3953IMG 3954IMG 3957IMG 3958




00 inkefalonia general ad 300X250