Π. Καππάτος: ''Παναγιότατε η Ιθάκη σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες και πλούσια την καρδιά''

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 13:12

Π. Καππάτος: ''Παναγιότατε η Ιθάκη σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες και πλούσια την καρδιά''

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης 

Παναγιότατε,

Με αίσθημα βαθιάς ευλάβειας και τιμής, υποδεχόμαστε στο νησί της Ιθάκης την Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Η άφιξή Σας στο νησί μας είναι ένα γεγονός ουσιαστικής σημασίας για την πνευματική μας κοινότητα και αντανακλά την αδιάλειπτη θρησκευτική και ιστορική σύνδεση της Ιθάκης με τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία.

Η επίσημη τελετή αναγορεύσεώς

Σας σε Επίτιμο Δημότη Ιθάκης από τον κ. Διονύσιο Στανίτσα, Δήμαρχο Ιθάκης, είναι μια πράξη που αντανακλά τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουμε για την προσωπικότητά Σας και το πολύτιμο έργο Σας.

Η αναγνώριση αυτή είναι ένδειξη της θερμής φιλοξενίας που η Ιθάκη επιφυλάσσει για τους ανθρώπους που ενδυναμώνουν τον πνευματικό και πολιτιστικό μας κόσμο.

Αποτελεί τιμή για μας να σας υποδεχτούμε και να σας φιλοξενήσουμε στην Ιθάκη, και μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις που εορτάζουν την παρουσία Σας. Η Ιθάκη, που φιλοξενεί αιώνια την πνευματική κληρονομιά της Ορθοδοξίας, σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες και πλούσια την καρδιά.

Ευχόμαστε η επίσκεψή Σας να είναι ευλογημένη και να αποτελέσει έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη πνευματική αναζωογόνηση και ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του Φαναρίου και της Ιθάκης.

Με τιμή και βαθύτατο σεβασμό,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 




00 inkefalonia general ad 300X250