Δυο συλλήψεις για κλοπές-διαρρήξεις σε επτά εκκλησίες της Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 09:31

Δυο συλλήψεις για κλοπές-διαρρήξεις σε επτά εκκλησίες της Κεφαλονιάς

Εξιχνιάστηκαν -7- κλοπές-διαρρήξεις, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς στην Κεφαλονιά

Σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκαν,  μετά από μεθοδική έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, -7- περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων -5- τετελεσμένες και -2- απόπειρες, που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς, το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες περιοχές στην Κεφαλονιά.

Για τις παραπάνω υποθέσεις, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία.   

Ειδικότερα,  από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο ημεδαποί, δρώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 25.08.2024, διέρρηξαν -7- Ιερούς Ναούς, παραβιάζοντας με χρήση λοστού είτε την κεντρική θύρα είτε παράθυρο και αφαίρεσαν σε -5- περιπτώσεις το συνολικό χρηματικό ποσό των -800- ευρώ.  

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.




00 inkefalonia general ad 300X250