«Πέταξε» στους ουρανούς ο Ιωακείμ Σκόνδρας, γνωστός παραπεντάς του Μύρτου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 09:00

«Πέταξε» στους ουρανούς ο Ιωακείμ Σκόνδρας, γνωστός παραπεντάς του Μύρτου

Στους ουρανούς «πέταξε» στα 57 του χρόνια, χάνοντας την «άνιση μάχη» με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο Ιωακείμ Σκόνδρας, σκορπώντας μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το agriniopress, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, μίας κόρης και ενός γιού. Πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

O Ιωακείμ Σκόνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και για τα επιτεύγματά του στο άθλημα του αλεξιπτώτου πλαγιάς. Καθηγητής, πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας αρκετές φορές, αλλά και αρχηγός της εθνικής ομάδας.

Υπήρξε άνθρωπος δραστήριος με ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο και τα κοινά.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα  5/10 στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου (Νέο) στο Αγρίνιο στις 16:00 μ.μ. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό μισή ώρα νωρίτερα.

Ο π. Ξενοφών Ζαρκάδας, σχολιάζοντας την είδηση του θανάτου του Ιωακείμ Σκόνδρα, ανέφερε :

Άφωνο με άφησε η είδηση οτι έφυγε απο κοντα μας ένας καλός άνθρωπος , δάσκαλος , φίλος και ταξιδευτής των αιθέρων . Ο Ιωακείμ Σκόνδρας , ο αγαπημένος παραπεντάς που σε πτήσεις τάντεμ έδειχνε στον επισκέπτη την μαγεία του Μύρτου απο ψηλά. Πάλεψε με τον ύπουλο εχθρό παλληκαρήσια και τελικά έχασε την μάχη , και βρίσκεται πια εκεί ψηλά , στην αγκαλιά του Θεού . Τα συλλυπητήριά μου στην αγαπημένη του οικογένεια".

Παράλληλα ανήρτησε το video από την εμπειρία του με παρα πέντε πάνω από τον Μύρτο, με "οδηγό" τον Σκόνδρα

skondras2

skondras3

skondras4


Ετικέτες:


 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250