«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Νέο ψηφοδέλτιο στον εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 17:30

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Νέο ψηφοδέλτιο στον εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στις επερχόμενες εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθούν στις 17,18 και 19 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουμε σε ένα νέο ψηφοδέλτιο. 

            Το ψηφοδέλτιο είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας νέων ατόμων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νησί μας, με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτων που μας αφορούν όλους ενόψει των συνθηκών τις σημερινής εποχής. 

            Το ψηφοδέλτιο, που ονομάζεται «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», ακριβώς για να σηματοδοτήσει ότι θέλουμε να οδηγήσουμε τον σύλλογο σε μία νέα εποχή, δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους που αφουγκράζονται την ανάγκη των επαγγελματιών του νησιού μας να έχουν φωνή, ανεξάρτητη και αδέσμευτη. Για αυτό τον λόγο βρίσκεται μακριά από παρατάξεις και κόμματα, με τα οποία θέλει να συνεργάζεται όχι όμως να τα εξυπηρετεί.

            Ενωτικά θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει καλύτερα τα φορολογικά, οικονομικά, νομικά, διοικητικά και τα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

            Σε ένα περιβάλλον οικονομικής αστάθειας, τα δυσεπίλυτα προβλήματα, με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι και που είναι κοινά σε όλους μας αντιμετωπίζονται καλύτερα και αποτελεσματικότερα, όταν είμαστε όλοι μια γροθιά. 

            Ενδεικτικά κάποιες από τις προτάσεις μας είναι :

            Η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις.

            Η προβολή του νησιού εντός και εκτός Ελλάδος.

            Η διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων σε όλο το  νησί.

            Η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με συλλόγους και λέσχες που υπάρχουν στο νησί.

            Η διοργάνωση σεμιναρίων.

            Οι συχνές συναντήσεις με τους επαγγελματίες του νησιού για συζήτηση των προβλημάτων και την ανάδειξη νέων ιδεών.

            Οι παρεμβάσεις μας μέσω ανακοινώσεων και επαφών με τους αρμόδιους φορείς για την ανάδειξη των προβλημάτων των μελών του συλλόγου.          

           

Ήρθε η ώρα η φωνή των επαγγελματιών να ακουστεί δυνατά, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Σας καλούμε να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και στη συνέχεια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν,  ενσαρκώνοντας το γνωμικό «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΤΣΙΤΙΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250