Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αποστολή των εθελοντών γιατρών στην Ιθάκη!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 11:09

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αποστολή των εθελοντών γιατρών στην Ιθάκη!


Τους 300 περίπου έφτασαν οι κάτοικοι της Ιθάκης οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν από επτά (7) ειδικότητες εθελοντών γιατρών, που βρέθηκαν στο νησί στο πλαίσιο αποστολής, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών “ΣΥΝ άνθρωποι”.

Οι γιατροί έτυχαν συγκινητικής υποδοχής από τους ηλικιωμένους κυρίως κατοίκους οι οποίοι έσπευδαν να τους ευχαριστούν για την παρουσία τους στο νησί και την εξαιρετική αυτή κίνηση ανθρωπιάς.

Ως εθελοντική ομάδα ευχαριστούμε θερμά για την κοινωνική τους προσφορά τον Νευροχειρουργό κ. Πέτρο Καραμανάκο, τον Δερματολόγο κ. Πέτρο Κυριακού, την Ενδοκρινολόγο κ. Βασιλική Ασημακοπούλου, την Ρευματολόγο κ. Κωνσταντίνα Μπούνια, τον Ορθοπαιδικό κ. Αθανάσιο Καβούρη, τον Ουρολόγο κ. Ελευθέριο Φωκαέα και τον Ψυχίατρο κ. Γιώργο Μανωλέσο, καθώς και τις κυρίες Νατάσα Καβούρη – Δόδη (μικροβιολόγο) και Ελευθερία Παντελή (αναισθησιολόγο) για την δική τους σημαντική συμβολή και υποστήριξη των συναδέλφων τους.

Η αποστολή αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την σημαντική συμβολή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας της Ιθάκης κ. Γιώργου Παξινού που διέθεσε τα ιατρεία στους εθελοντές γιατρούς αλλά και της γιατρού του Κέντρου κ. Αναστασίας Σκαρμέα για την εξαιρετική συνεργασία με την ομάδα των εθελοντών συναδέλφων της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάτρα: Σπαθί σε βαλίτσα εντόπισαν οι κομάντος του Λιμενικού

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί πως τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν οι νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας Ιθάκης κυρίες Βιβή Παναγιωτακοπούλου, Αργυρούλα Ρωμανού και Δήμητρα Κανδηλιώτη καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε αυτούς που ανάλαβαν το οικονομικό βάρος αυτής της αποστολής, στον κ. Ιωάννη Σκληρό και τα Ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ που στήριξαν και αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια και ειδικά στον κ. Ιωάννη Σκληρό που βρέθηκε δίπλα στους εθελοντές γιατρούς κατά την παραμονή τους στην Ιθάκη, στον κ. Χρήστο Σκληρό για την προβολή της δράσης μας, αλλά και στην “Γέφυρα”, στην ΙΟΝΙΑΝ P. LINES και στον πλοιοκτήτη κ. Λιάττο, και στον κ. Σταύρο Δελλαπόρτα και στο πρακτορείο Dellas.

thacanews.gr


Ετικέτες:


16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250