Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα στο αεροδρόμιο – «Νιώθω πολύ αδικημένη – Η κατάχρηση εξουσίας με νευριάζει»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 22:41

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα στο αεροδρόμιο – «Νιώθω πολύ αδικημένη – Η κατάχρηση εξουσίας με νευριάζει»

Δεν έχουν τέλος οι αναποδιές που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη στα περισσότερα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, όπως είχε κάνει γνωστό μέσω Instagram πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο μαζί με τους φίλους της. Το απόγευμα της Δευτέρας 7/10 η Ιωάννα Τούνη θα πετούσε πίσω στην Αθήνα, ωστόσο όταν έφτασε στο αεροδρόμιο και στην πύλη επιβίβασης για μερικά λεπτά συνόδευσε την εγκυμονούσα φίλη της στην τουαλέτα, όπως αναφέρει η ίδια σε βίντεο στο Tik Tok.

Επιστρέφοντας στην πύλη, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας δεν της επέτρεψαν την είσοδο, ενημερώνοντάς πως θα ταξιδέψουν με άλλη πτήση.

Η Ιωάννα Τούνη τόνισε πως οι δύο φίλοι της, ο Στηβ και η Στέλλα επιβιβάστηκαν στην πτήση κανονικά, ενώ η εκείνη και η εγκυμονούσα φίλη της, Ντόρις έμειναν πίσω για την επόμενη πτήση.

 «Είμαι πολύ συγχυσμένη και στεναχωρημένη και ψάχνω πώς θα φτάσω σπίτι. Μόλις ηρεμήσω θα κάνω βίντεο να τα εξηγήσω όλα αναλυτικά», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Τούνη.

«Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη…

Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου… δεν ξέρω πως να σου περιγράψω καλύτερα το όλο σκηνικό… μόλις ηρεμήσω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανά σε ό,τι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικά… γράψε μου τι θα έκανες στην θέση μου και αν μπορώ να κινηθώ νομικά κάπως…» αναφέρει ξεσπώντας η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

tlife.gr




 

336x280px6

 

00 inkefalonia general ad 300X250