Συγκλονίζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: "Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 08:20

Συγκλονίζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: "Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη"

Στο "Καλύτερα Αργά" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μιλώντας για τη διάγνωσή του με κατάθλιψή του αλλά και την αλλαγή στην τηλεόραση του σήμερα με αυτή που έζησε παλιότερα .

"Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι την πέρασα, αν και οι σοφοί ψυχίατροι λένε ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου. Μπορεί να νομίζεις ότι πέρασε, αλλά να μην πέρασε και να προσέχεις λίγο. Καλό είναι να προσέχουν και οι γύρω του, αλλά νομίζω ότι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος είναι αυτός, ο οποίος πρέπει να τσεκάρει τον εαυτό του αν το τέρας έχει ζωντανέψει. Μάλλον είναι σύμπτωση ότι οι περισσότεροι είναι κωμικοί ηθοποιοί, υποθέτω ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας... Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να πάθεις κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι αυτός είναι μύθος. Μπορεί να το πάθει ο καθένας κι ο πιο αναίσθητος".

Μιλώντας για την τηλεόραση, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σημείωσε πως "Την τηλεόραση, παρόλο που την κατηγορούμε - και δικαίως καμιά φορά- ότι έχει δημιουργήσει μια φθήνια, την ευκολία κλπ, έχει δημιουργήσει μια παράδοση και σχολή ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την μυθοπλασία. Έχει φτιάξει και έχει χαλάσει ταυτόχρονα η τηλεόραση. Οι άνθρωποι φωνάζουν πολύ σε κάποια σύγχρονα σίριαλ. Υπάρχει μια διάθεση να είναι πομπώδεις οι καταστάσεις. Τα δράματα να είναι πομπώδη, οι κωμωδίες ξεφωνηστικές. και αυτό το θεωρώ υποχώρηση. Κατά τα άλλα το επίπεδο της παραγωγής έχει ανέβει".

"Κάποτε τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν τεράστια και αν πάρει κανείς τα νούμερα τώρα, θα πουν ότι ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση, και είναι αλήθεια αυτό. Αλλά τώρα υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, εννοώ και καναλιών και άλλων Μέσων. Δεν είναι σοφό να τα συγκρίνει κανείς με αυτόν τον τρόπο. Πάντα υπήρχαν πράγματα στην ιστορία της ανθρωπότητας που δεν ήταν τα κορυφαία παραδείγματα τέχνης" δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

yupiii




 

336x280px6

 

00 inkefalonia general ad 300X250