''Έφυγε'' με βαθμό από την Αρκαδία ο Παλληξουριακός στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική (Στιγμιότυπα)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 10:25

''Έφυγε'' με βαθμό από την Αρκαδία ο Παλληξουριακός στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική (Στιγμιότυπα)

Για τον 5ο Ομιλο 

Με μια πολύ σημαντική ισοπαλία επιστρέφει η ομάδα μας μετά το πέρας του πρώτου εκτός έδρας αγώνα στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής των Αγώνων Προβιβασμού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία απέναντι στον πρωταθλητή Αρκαδίας Α.Ο Παναρκαδικό με σκορ 1-1, με το γκολ της ομάδας μας να πετυχαίνει ο Συριάτος Φώτης στο 55’ λεπτό.

 Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Σε μια από αυτές η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Μιχόπουλου στο 35’ λεπτό ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστης έχασε πέναλτι που κέρδισε ο Στρέμπας στο 42’ λεπτό.

{https://www.youtube.com/watch?v=WpUuqS9lD3I}

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας και με την είσοδο του αρχηγού, Λυκούδη Αλεξη, πίεσε πιο ψηλά και δημιούργησε μερικές ευκαιρίες.

Σε μια από αυτές μετά από εκτέλεση φάουλ του Λυκούδη Α. ο Συριατος Φώτης μέσα από τη περιοχή με σουτ ισοφάρισε.

Ο Μπρατι Μ. είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει με δυσκολία σουτ στο 70 ενώ ο Βλάχος με σπουδαία επέμβαση σε εξ επαφής κεφάλια του Koprenka κράτησε το 1-1 για την ομάδα μας.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο καλές στιγμές όπως και η ομάδας μας.

438092429 1154631822641149 5812989765635645436 n

Αρκετοί ποδοσφαριστες μας έκαναν ντεμπούτο σε αγώνες διαβάθμισης και θα θέλαμε να τους συγχαρούμε.

 Όμως συγκίνηση και δικαίωση μας προκαλεί η συμμετοχή του 15χρονου τερματοφύλακα Βλάχου Α. που είχε μια πολύ μεστή εμφάνιση και του σκόρερ μας 18χρονου Συριάτου Φ.

Και τα δυο παιδιά προέρχονται από τις ακαδημίες μας που με το ταλέντο αλλά πρωτίστως την σκληρή δουλειά όχι απλά συμμετέχουν αλλά και πρωταγωνιστούν σε αυτή την δύσκολη διαδικασία των μπαράζ.

Να τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά και το μέλλον τους ανήκει.

‘Αξιο αναφοράς είναι ότι για τρεις διαδοχικές χρονιές η ομάδα μας είναι αήττητη με τον πρωταθλητή Αρκαδίας (2 νίκες και μια ισοπαλία).

Ακολουθεί την Μ. Πέμπτη (02/5, ώρα 13:00) ο πρώτος εντός έδρας αγώνας με τον πρωταθλητή Λακωνίας Γ.Σ. Πανγυθεατικό για την 2η αγωνιστική του 5ου Ομίλου.

 Να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους που βρέθηκαν στη Τρίπολη στηρίζοντας την ομάδα μας και να προσκαλέσουμε όλο το υγιές φίλαθλο κοινό να έρθει στο Ληξούρι και να στηρίξει την ομάδα μας την Μ. Πέμπτη. 

 




00 inkefalonia general ad 300X250