Το Σωματείο Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην Ευρώπη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 15:13

Το Σωματείο Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην Ευρώπη

Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Το 2023 το Δ.Σ. αποδέχθηκε την εισήγηση του διευθυντή αγώνων ( Para table tennis Argostoli 2023 , 2024 ) που τυγχάνει να είναι  και προπονητής  της ομάδας μας ο Κύριος Πολίτσης Πολυχρόνης, ο πρωτεργάτης αυτού του μοναδικού επιτεύγματος, στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ένα άθλημα  που δεν υπήρχε μέχρι  την παρουσία του ιδίου  σε όλα τα Ιόνια Νησιά .

Μας πρότεινε : να  προσπαθήσουμε να ενταχθούμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα που θα βοηθούσαν την βελτίωση  του συλλόγου μας  σε  Παραγοντικό αλλά και υλικοτεχνικό  που θα  βοηθήσει στις υποδομές αλλά και στην ακαδημία που ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε στο νησί μας .

Ο πρόεδρος Αλέκος Αποστολάτος μαζί με το Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα να στηρίξουν την  ιδέα  αυτή η οποία  πλέον βρίσκετε στο στάδιο της υλοποίησης .

Καταφέραμε έπειτα από μια επιστημονική δουλειά του προπονητή μας αλλά και του έμμισθου συνεργάτη του, να ολοκληρώσουν και να καταθέσουν φάκελο στα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus - plus sport , αποτέλεσμα η έγκριση της μιας από των   δυο προτάσεων ύψους 60.000 ευρώ ως leader σε συνεργασία με την Ακαδημία KOCIC στο Βελιγράδι τις Σερβίας .

Spin Act : είναι ένα πρόγραμμα γέννημα του προπονητή μας και του συνεργάτη του.  Το Spin Act  σκοπεύει να βοηθήσει χιλιάδες  παιδιά στην Ελλάδα και την  Σερβία και να εκπαιδεύσει γυμναστές , προπονητές και ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( Πινγκ -Πονγκ ) με  ένα μοναδικό τρόπο χρησιμοποιώντας στοιχεία από ένα  μοντέλο προπόνησης ΑμεΑ,   << ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΛΙΤΣΗΣ & ΓΚΟΥΜΑΣ 2014 >> .

Στόχος η  διάδοση του αθλήματος που θα δημιουργεί παιδιά  ευτυχισμένα , δυνατά στο σώμα και στην ψυχή με βασικό εργαλείο  το παιχνίδι την κοινωνικοποίηση , την  ευγενής άμιλλα στον αθλητισμό .  

Επίσης καταφέραμε να ενταχθούμε και σε δυο προγράμματα  των 60.000 ευρώ ως Συνεργάτες σε συνεργασία με Αθλητικά Σωματεία από την Βορειά Μακεδονία , Ιταλία , Ισπανία .

                           Ο Προέδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

                          Α . Αποστολάτος                          Ι . Γεμενετζής

dsddsd2

 




00 inkefalonia general ad 300X250