Λέσχη Αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς - Λ.Α.Κ.: 10ο Παγκόσμιο Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW Κεφαλονιά (Απολογισμός - Ευχαριστίες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 17:51

Λέσχη Αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς - Λ.Α.Κ.: 10ο Παγκόσμιο Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW Κεφαλονιά (Απολογισμός - Ευχαριστίες)

Λέσχη Αερόψυκτων vw Κεφαλονιάς - Λ.Α.Κ.

To 10o Παγκόσμιο Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW στην Κεφαλονιά τελείωσε, με ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία

Γράψαμε ιστορία! Τα συναισθήματά μας δεν περιγράφονται με λόγια για ό,τι ζήσαμε μαζί με όλες τις συμμετοχές!

Ευχαριστούμε όλες & όλους που δώσατε μια δυναμική παρουσία!!  Το Φεστιβάλ μας έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και έχει αγαπηθεί παγκοσμίως, προσφέροντας προβολή στις ομορφιές του τόπου μας, με τις αναρτήσεις φωτογραφιών & video όλων των συμμετεχόντων και μη στα social media και στο YouTube.

Για 5 ημέρες φέτος, το 10ο Επετειακό Ιόνιο Φεστιβάλ αερόψυκτων VW Κεφαλονιάς, πραγματοποιήθηκε στο νησί μας, με 105 Σκαραβαίους & Βανάκια. Μέσα σε δέκα χρόνια τα Ιόνια Φεστιβάλ μας, έχουν αγαπηθεί και αγκαλιαστεί, αποτελώντας θεσμό σε πανευρωπαϊκό & παγκόσμιο επίπεδο.

Οδηγοί από την Αμερική, Ιρλανδία, Αγγλία, Ολλανδία, Σερβία, Ρουμανία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Τσεχία, Ελβετία, Βουλγαρία, Πολωνία, Αλβανία  και από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, ταξίδεψαν οδικώς με τα σκαθάρια και τα βανάκια τους για ένα αξέχαστο πενθήμερο γεμάτο περιηγήσεις και εκδρομές σε πανέμορφες τοποθεσίες και παραλίες της Κεφαλονιάς.

Φέτος επισκεφτήκαμε τις παραλίες Σκάλα, Μεγάλη Άμμο, Αγία Σοφία, Λουρδά και Κουνόπετρα. Η έδρα του φετινού Φεστιβάλ τις τρεις πρώτες μέρες ήταν η Σάμη και τις δύο τελευταίες ήταν το Αργοστόλι. Η παρουσία των αερόψυκτων VW έγινε αισθητή σε όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς. Πολλοί είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν μπροστά στα θρυλικά σκαθάρια!

Η γιορτή των Αερόψυκτων VW ξεκίνησε στις 30/8 στη Σάμη και ολοκληρώθηκε στις 3/9 στο Ληξούρι. Περάσαμε απίστευτα με όλους, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, χαλαρώσαμε και φορτίσαμε "μπαταρίες"!

Μέσα σε αυτές τις πέντε μέρες, ζήσαμε πολλές όμορφες στιγμές!

Την Παρασκευή 30/9 πραγματοποιήσαμε βόλτα στην Σκάλα και στη Σάμη, με δείπνο  "Στη Φάρμα του Γκιάφη".

Το Σάββατο 31/8 επισκεφθήκαμε τον τοπικό παραγωγό Βασιλάκη στα Βαλσαματά, όπου μας υποδέχθηκε με Κεφαλλονίτικες καντάδες & χορούς και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα τοπικά του προϊόντα. Στην συνέχεια φύγαμε για το Βυζαντινό μουσείο της Ιεράς Μονής του Αγίου Ανδρέου & ακολούθησε Beach party στην Μεγάλη Άμμο με μουσική από τον DJ Chert από την Ολλανδία.  Το βράδυ του Σαββάτου διοργανώθηκε μουσική βραδιά με τον George Zervos στην πλατεία του Ναύτη. Ήταν μια επιτυχής συνδιοργάνωση της Λέσχης μας με τον Δήμο Σάμης και τις τοπικές αρχές, που έδωσε χαρά σε όλους τους θεατές, ένα ατελείωτο πάρτι με πολύ χορό.

Την Κυριακή 1/9 ακoλουθώντας μια μαγευτική διαδρομή, φτάσαμε στην Αγία Σοφία και το βράδυ οργανώθηκε πάρτι στο beach bar Exile. Μια βραδιά με τον Johnny Vavouras & the Cadillacs & τον DJ Chert, με πολύ διασκέδαση, βραβεία και δώρα για όλες τις συμμετοχές.

Την Δευτέρα 2/9 μετά το beach party στο Waikiki beach bar του Λουρδά, φωτογραφηθήκαμε στο αγαπημένο μας Φανάρι και φύγαμε για την κεντρική πλατεία Αργοστολίου, όπου με την βοήθεια του Δήμου Αργοστολίου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Κεφαλλονίτικες καντάδες ανάμεσα στα αερόψυκτα Volkwagen μας με την χορωδία του Δήμου Αργοστολίου! Εκ μέρους του Δήμου Αργοστολίου, ο κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς βράβευσε την μεγαλύτερη ομάδα αυτοκινήτων που συμμετείχε στο 10ο Ιόνιο Φεστιβάλ μας, με 10 αυτοκίνητα, από την Σερβία.

Την Τρίτη 3/9 φύγαμε για Ληξούρι, με beach party στην Κουνόπετρα, γευσιγνωσία κρασιού στο κτήμα Χαριτάτος & αποχαιρετιστήριο γεύμα στο εστιατόριο Στάθης.

Στο γήπεδο των Καμιναράτων κάναμε και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ. Δημιουργήσαμε με την βοήθεια όλων των συμμετοχών το σήμα της VolksWagen (VW). Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την προσπάθεια.

Τα σχόλια και η απήχηση που δεχόμαστε όλες αυτές τις μέρες μετά το πέρας του 10ου Ιόνιου Φεστιβάλ μας στην Κεφαλονιά, είναι πολύ ενθαρρυντικά, συγκινητικά και μας βοηθούν να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε για το μέλλον. Όλα αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας μας έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα φίλων των Αερόψυκτων VW, που διευρύνεται. Οι φίλοι μας  μετράνε τις μέρες για το επόμενο ραντεβού μας.

Το επόμενο ραντεβού μας, θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα για το καλοκαίρι 2026.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας και όλους τους συμπαραστάτες μας:

Την ακτοπλοϊκή εταιρεία IONION P. LINES, που βοήθησε το 10ο Ιόνιο Φεστιβάλ μας με την μεταφορά των μουσικών σχημάτων μας George Zervos & Johnny Vavouras & the Cadillacs, και με έκπτωση σε όποιες συμμετοχές ταξίδεψαν από/προς Αστακό.

WEST FERRY για την μεγάλη τους προσφορά με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στο καράβι από/προς Λευκάδα.

Τον Δήμο Σάμης όπου προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλες τις συμμετοχές στα σπήλαια Δρογκαράτη και Μελισσάνη και την σημαντική του βοήθεια για διεξαγωγή του Live μας στην πλατεία του Ναύτη, με το Γιώργο Ζερβό, χωρίς εισιτήριο.

Τον Δήμο Αργοστολίου για όλες τις άδειες που μας παραχώρησε όπου  ζητήσαμε και για την χορωδία με τις Κεφαλλονίτικες καντάδες, με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Το Λιμεναρχείο Σάμης & το Αστυνομικό τμήμα Σάμης για όλες τις άδειες που μας παραχώρησαν όπου τους ζητήσαμε.

Το Exile beach bar στην Αγία Παρασκευή για όλη την βοήθεια στην συνδιοργάνωση του Live μας με τον Johnny Vavouras and the Cadillacs.

Τον τοπικό παραγωγό Βασιλάκη από τα Βαλσαμάτα,  που μας φιλοξένησε με γευσιγνωσία στην έκθεση οίνων – πότων και παραδοσιακών προϊόντων του, με Κεφαλλονίτικες καντάδες και παραδοσιακούς χορούς, δίνοντας μία γεύση κεφαλονίτικης κουλτούρας μοναδική.

Το Κτήμα Χαριτάτος για την γευσιγνωσία  και την φιλοξενία στον υπέροχο χώρο του.

Το θεματικό πάρκο του ΟΔΥΣΣΕΑ στη Σάμη, για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια.

Τους ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΟΕ - Wine & Food Distribution ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ για την χορηγία σε μπύρα για όλες τις συμμετοχές μας.

Τον ΚΑΠΠΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ για την χορηγία σε μάντολες για όλες τις συμμετοχές μας.

Την Κ. ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ από την Αθήνα, ψηφιακές εκτυπώσεις - διαφημιστικές κατασκευές για την ΔΩΡΕΑΝ εκτύπωση των αυτοκόλλητων και την εκτύπωση αφισών του LIVE μας με τον George Zervo.

Τον ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΟΒΟΥΛΟ από την Σαλαμίνα, για τα χειροποίητα δωράκια του που έκαναν χαρούμενους πολλούς τυχερούς της κλήρωσης δώρων μας, καθώς και για την σημαντική του βοήθεια στην κατασκευή των βραβείων που δώσαμε σε όλες τις συμμετοχές μας.

Τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ από την Χίο,  για την χορηγία για όλες τις συμμετοχές με τσίκλες ΕΛΜΑ, καραμέλες μαστίχας και άλλα τοπικά προϊόντα μαστίχας από την Χίο.

Την ΗΩ BOUTIQUE που μας βοήθησε να χρησιμοποιήσουμε τον χώρο της ως καμαρίνι προετοιμασίας για το LIVE του George Zervos στην Σάμη.

Τα τοπικά μέσα, "eKefalonia" "inKefalonia", "Kefalonia Press", “Kefalonitis”, "Voutos Press", που κάλυψαν δημοσιογραφικά το φεστιβάλ μας.

Τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό IONΙAN VIBES IonianVibes (dedicateware.com) (Ionian Vibes | Facebook) με τον DJ Chert από την Ολλανδία να μας διασκεδάζει στο beach party μας, στην Μεγάλη Άμμο & στο Exile Beach bar.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας. Η βοήθειά τους ήταν πολύ σημαντική για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

* DIONISIS APARTMENTS - ΛΑΜΠΗ ΜΙΧΑΛΗ για τις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα δωμάτια των καλλιτεχνών.

* EXCELIXIS COMPUTER - ΧΑΡΗΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ όλες οι γραφιστικές υπηρεσίες σε αφίσες, μπλουζάκια, κούπες, εκτυπώσεις, φωτοτυπίες και υπηρεσίες διαδικτύου.

* CAMPING ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ για τις εκπτώσεις σε όλες τις συμμετοχές μας.

* CAMPING ARGOSTOLI για τις εκπτώσεις σε όλες τις συμμετοχές μας.

* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΓΚΙΑΦΗ" ΣΑΜΗ

* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΡΑΧΑΤΙ" ΣΑΜΗ

* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΣΤΑΘΗΣ" ΛΗΞΟΥΡΙ

* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "MELTEMI" ΛΗΞΟΥΡΙ

* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "MELOGRANO" DINE DRINK SHARE

* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

* ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "9 ΜΟΥΣΕΣ" ΣΚΑΛΑ

* ΜΠΥΡΑΡΙΑ "DRAUGHT" ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

* PIZZA "AL FORNO" ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

* PIZZA "CONTESSINA" ΣΑΜΗ

* CREPERIE "CREPA LAND"

* Gelateria "I SCREAM"

* ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ"

* ΦΟΥΡΝΟΣ "ΣΠΑΘΗΣ"

* ΚΑΦΕ "CINAMMON"

* ΚΑΦΕ "BAROQUE"

* Beach Bar "TORTUGA" Μεγάλη Άμμος

* Beach Bar "WAIKIKI" Λουρδάς

* Beach Bar & Restaurant "ALAYA" ΞΙ ΛΗΞΟΥΡΙ

* BAR "MANIFICO" Σάμη

* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GALAXY"

* RESORT & SPA "ARGILE" ΞΙ ΛΗΞΟΥΡΙ

* RENT A CAR "KEFALONIA AUTO RENTALS"

* RENT A CAR "MERCURY"

* RENT A CAR "SELECTA"

* ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

* ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN "ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ"

* ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ"

* ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ POWER SECRET ΛΗΞΟΥΡΙ

* MARIOS MOURELATOS

* ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "RETRO TOURS"

* ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "KOULOUMPIS TRAVEL"

* ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "CARPE DIEM"

* ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΨΑΡΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ"

* ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ "ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΣ"

* ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ - AVIN ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΦΑΡΑΩ

* ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ - AEGEAN Αρτελάρης Μπάμπης Σάμη

* ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ "STEFINET MULTIMEDIA ΑΕ" - ΑΘΗΝΑ                                                            

* WELCOME STORES ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΥΛΟΣ

* ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ "ΦΩΚΑΣ"

* ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΦΟΙ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ"

* ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ"

* ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

* ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ "ΕΙΡΗΝΗ ΑΜΟΥΡΓΗ"

* ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ"

* ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ "Ν. & Γ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΑΕ"

* ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "Ι. ΜΑΡΟΥΛΗΣ Α.Ε."

* REAL ESTATE "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ"

* ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ "ΚΥΚΝΟΣ"

* ΕΜΠΟΡΙΑ "ΠΕΤΡΟΣ ΒΙΤΤΩΡΑΤΟΣ"

* ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧ/ΤΩΝ "ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΦΑΝΗΣ"

* ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ "ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ"

Επίσης ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας από:

Αθήνα

* BEETLE HOUSE ( https://beetlehouse.gr/ ) - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΡΣΗΣ εταιρεία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια

 

Θεσσαλονίκη

* SP-RACING ( http://www.spracing.gr/el/ ) - εταιρεία ανταλλακτικών vw, service, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια,

και από το εξωτερικό:

Ολλανδία

* 53 CLASSICS ( https://www.53classics.com/ ) - δωράκια & φωτογράφιση,

* PARUZZI ( https://www.paruzzi.com/ ) - εταιρεία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια για όλες τις συμμετοχές

* AIRMIGHTY ( https://www.airmighty.com/ ) VW magazine - δωράκια

Γαλλία

* SERIAL KOMBI ( https://www.serial-kombi.com/en-GB/ ) - εταιρεία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια για όλες τις συμμετοχές

*MECHATECHNIC ( https://www.mecatechnic.com/en-GB/ ) - εταιρεία ανταλλακτικών vw, με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια για όλες τις συμμετοχές

Βέλγιο

* BBT ( https://www.bbt4vw.com/ ) - εταιρεία ανταλλακτικών vw, δωράκια

Γερμανία

* RALFS-VW-TEILE ( https://ralfs-vw-teile.de/ ), εταιρεία ανταλλακτικών vw με συλλεκτικά & χρήσιμα δωράκια.

* CSB - αυτοκόλλητα, δωράκια

Αγγλία

* CUSTOM LIGHTS ( https://www.customlights.co.uk/ ) - δωράκια

Ελβετία

* BUGBUS.NET ( https://www.bugbus.net/ ) - δωράκια

Πληροφορίες, φωτογραφίες και όλες τις δράσεις μας μπορείτε να βλέπετε:

* στην σελίδα μας VW Fan Club Kefalonia Greece | Facebook

* στην ιστοσελίδα μας https://vwclubkef.wixsite.com/vwbeetle-kefalonia

* στο Youtube κανάλι μας https://www.youtube.com/@vwaircooledclubkefalonia

Εκ μέρους το ΔΣ της Λέσχης Αρερόψυκτων VW Κεφαλονιάς

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ                                                              ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΙΚΟΥΣΗ

10th International Ionian VolksFest10th roadtrp458644574 1062641262534972 2769036021377727356 n458751708 1064977365634695 5774735607496854678 n458795781 1049674759874407 3935648501912068439 n458802972 1063697162429382 788081915390259513 n458921937 1049674646541085 9069464749972564459 n 1459035030 1050943216414228 136095361444185271 n459140945 1051709446337605 2547933185926270630 n459141898 1051709386337611 1872265202765174538 n459178834 1051710409670842 2305798810406479543 n459203593 1049674506541099 6749163064969493816 n459466895 1051710236337526 3650883667245202368 n459547679 1052411996267350 8004334265851864452 nSponsors LandSponsors Land 2




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250